Epekő elmúlhat magától idővel, ha gyógyszer szed az ember, és egészségesebben él?
Ma tudtam meg hogy epekövem van, végre kiderül hogy miért fáj néha az oldalam és miért szúr a hasam.
Egyelőre elvileg nem kell műteni, azt mondták ráérek vele, kapok majd többféle gyógyszert.
Elvileg amiatt alakult ki, hogy ásványvízen élek már 3 éve, csapvizet szinte egyáltalán nem ittam, és mellette kicsit teázgattam.
Szóval a kérdésem az lenne, szerintetek meglehet úszni ezt a műtétet, felszívódhat, eltűnhet idővel a gyógyszerek és az egészséges életmóddal, vagy előbb vagy utóbb mindenképp meg kell műteni?
Ez egy rutin műtét és csak 3 nap a kórházban, de én irtózom a kórházaktól szó szerint és egyáltalán nem szeretnék befeküdni. Tehát a kérdésem az lenne, megúszhatom a műtétet? Hallottatok már olyanról, hogy valakinek elmúlt?
Megfogom műttetni ha komoly panaszaim lesznek, egyelőre lekopogom jól vagyok
Nincsenek nagy fájdalmaim, néha kicsit szúr a hasam miegymás, azt mondták ha várok vele 3/4 évet az bőven belefér és ha akkor se lesz jó, ráérek utána megműttetni, de reméljük nem lesz rá szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!