Honnan tudhatom meg milyen hiánybetegségeim vannak? Mit kellene tennem ellene?
Figyelt kérdés
Nem táplálkozok rendesen, megfelelően szerintem. Nem is tehetek ellene ugyanis nem én választom meg a kajákat. A lényeg, hogy nem vagyok a régi, a látásom is romlik, a gondolkodásom meg.. pff, nagyon elkopott, folyton rossz kedvem van, bár lehet emiatt igazából hogy semmi sem sikerül. Főleg az agyam zavar, hogy nem fog már olyan gyorsan, logikusan stb.. és akkor jövőre egyetem. Így hogy?2011. dec. 1. 12:29
1/3 A kérdező kommentje:
Jah elfelejtettem leírni, hogy mit szeretnék. Hát bármilyen vitamin, vagy ilyesmi, ami serkenthetné az "agyműködésem". Minden érdekel!
2011. dec. 1. 12:30
2/3 anonim válasza:
Kérj a háziorvosodtól beutalót vérvételre, onnan megtudod, hogy milyen hiánybetegségeid lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!