Nem tudom, mit tehetnék, hogy jobb legyen a hangulatom? A sok sírás a picire is kihat.3 hónapos kisbabámat egy tanyán nevelgetem.
Örülök neki. A gyerektartást már fizetheti is, nem kell megvárni, hogy elteljen 1 hónap, ez nem munkahely.
Kérlek ne hagyd magad.
Arra nem gondolt a párod, hogy még a tejed is elmegy a sok idegtől, hogy ő így döntött, pont most?
De komolyan, az okát csak elmondta: És hova költözött?
És mit mondott, mikor megkérted, hogy segítsen szerelni?
A tejem már rég elment, már csak a tápszer maradt. Ami egyébként szintén rohadt érzés.
Annyit tudok, hogy Pestre költözött albérletbe. Nem tudta elmondani az okát. Kérdeztem.
Amikor elromlott a villany, mondta hívjam fel a szomszédot. De ő nem tudta megcsinálni. Viszont azóta nem hívott. Nem érdekli, hogy sikerült-e megcsinálni.
Ugyanígy fog eljárni a gyerektartást illetően is, tudja, hogy nem tudsz menni intézkedni.
Ünnepek után menj be a kicsivel, a legközelebbi polgármesteribe és kérd meg a megelőlegezett gyerektartást.
Megelőlegezik, aztán behajtják apukán és mindent elmondanak, és el is intéznek, hogy járjon neked tőle minden ami jár. A gyámügyre menj, mindig nagyon toleránsak és kedvesek.Viheted a picit is babahordozóban akár.
Ha tápszeres a pici, akkor nem ártana esetleg valami nyugtató, vagy hangulatjavító neked.
soká kapsz időpontot a pszichiátriára, de ha a körzeti orvosodhoz elmégy, ő pár napon belölre kérhet időpontot, illetve írhat is ki neked gyógyszert-csak ne vegyél belőle be többet.
gyógyszert nem akarok szedni. Pár éve volt egy nagyon kemény idegösszeomlásom, pánikbeteg is voltam, és elég keményen gyógyszerfüggő. A párom segített kigyógyulni belőle. Most biztos visszaesek, de gyógyszerfüggő nem akarok újra lenni, szóval köszi a tanácsot, ezt kihagyom.
Egyébként nemrég beszéltem vele, ő javasolta, hogy januárban menjünk a bíróságra, ő fizeti, hogy megitéltessük hivatalosan a gyerektartást. Mostmár én is belátom, hogy visszafordíthatatlan a döntése.
O.k. bocs, hogy a gyógyszert ajánlottam, csak gondoltam jobb, mintha rágod a kefét:-D
Az segítene szerintem sokat, ha tudnád az okát és nem csak a bejelentést és szépen megbeszélhetnétek ezt dolgot, a miérteket és szépen válnátok el.
És ezt a bejelentést hogy tette?
Közölte, mintha vett volna egy kiló kenyeret:-)
Vagy tapintatos volt?
Nincs busz felétek egyáltalán? Vagy messze van a megálló?
Mi tanyán lakunk,igaz,nem erdő közepén,de tanya.Vannak szomszédok meg minden,de nem szeretem,ha "zavarnak",mi ezért költözünk ide.Olyan,mint egy utca,csak kicsit messzebb vannak egymástól a házak(nagyobbak a telkek,ennyi)
De mi úgy intézzük,hogy busszal járunk,ahova lehet,a város 7 kilométer tőlünk.
Kocsink is van,de tankolni nem vastagon tudjuk :-(
Tanyagondnok erre nincs,minden más nagyon jó.
Te nem tudsz valahogy busszal menni?(én a pár hetes babával is buszoztam,nem babakocsival,hanem hordozóban) akár orvoshoz,akárhova.
Mindig volt helyem :-)
Üdv és kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!