Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (vakbél gyanú)

Mit tegyek? (vakbél gyanú)

Figyelt kérdés
Elmentem ma a háziorvosomhoz, és azt mondta,hogy nagyon érzékeny a vakbél környéke,de nem gyulladt be,de határeset. Ha rosszabbodik azonnal hívjam és szerez időpontot a sebészeten. De mi van ha nem rosszabbodik? úgy tudom,hogy szinte elmúlnak a tünetek amikor perforálódik...
2011. dec. 1. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nem múlnak el a tünetek akkor

vérképre beküldhetett volna, a fvs-ből kiderülhet, van-e gyulladás

2011. dec. 1. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Elég furcsa a dokid hozzá állása. Még kellett volna vizsgálat, h biztos legyen és később ne legyen gond.

Ám mielőtt elmentél a dokihoz hánytál-e egész nap v. éjjel?

2011. dec. 1. 10:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem,hányni nem hánytam,és lázam sem volt.

De brutális gyomor görcsöm volt,amikor nagy nehezen elaludtam és éjjel felkeltem pedig mintha kést szúrtak volna belém...

2011. dec. 1. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Mondta,hogy hívjam fel 2 körül,beszéltem vele.

Adott egy gyenge hashajtót.

Azt mondta,hogyha ettől sem történik semmi, és hányingerem/lázam van,azonnal szóljak neki.

1.5 óránként mérjem a lázam,főleg 5 után lesz kritikus.

2011. dec. 1. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Aha. Reméljük a legjobbakat:)

Mikor nekem vakbél gyanú merült fel kis iskolás voltam és a napköziben lettem naon rosszul, egész éjjel hánytam. Másnap egyből kórház. Igaz jó 2hónapig vizsgálgattak és egyszer haza is küldtek, aztán apum a hátán vitt az ügyeletre maj, kórházba olyan rosszul lettem. A végén kiderült nm is az volt a baj..már nm emlékszem mindenre.

2011. dec. 1. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Bár jobban örülnék ha kiderülne,hogy az,kiveszik pikpak rendbe jön. De már másodszor szenvedek végig 1 ilyen éjszakát,borzalmas.
2011. dec. 1. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Együtt érzek Veled! Kívánom, hamar jobban legyél!

Az orvos mit mondott, beszéltél vele?

2011. dec. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!