Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hasi fájdalmak, lehet vakbél?

Hasi fájdalmak, lehet vakbél?

Figyelt kérdés
Már elég régóta vannak fájdalmaim a köldököm környékén, inkább jobb oldalt. Nagyon erős szorító fájdalom, néha nem tudom megállni, hogy ne sikítsak. 5-6 perc múlva enyhül, aztán teljesen elmúlik, de egy pár nap múlva újra előjön. Ez otthon még nem is lenne baj, de nyilvános helyen nagyon kellemetlen tud lenni. Eléggé össze-vissza eszem, lehet attól? Félek, hogy vakbélgyulladás... (És azért itt kérdezem, mert nem szeretnék ráijeszteni a családomra azzal, hogy orvoshoz megyek, amíg nem kapok megerősítést máshonnan is.) 14/L
2011. júl. 29. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd..nekem hasonló tüneteim voltak, mint neked. Bár én vakbélgyanús voltam. Az orvos írt fel antibiotikumot és diétára fogott. Aztán mondta, ha erősödik a fájdalom, akkor irány az ügyelet, mert akkor műteni kell. Szerencsére nem így lett.

Mindenképp menj el, nézesd meg egy orvossal! Jobb biztosra menni! Ha vakbélgyulladásod van, akkor azzal nem szabad játszani!

2011. júl. 29. 19:31
 2/4 anonim válasza:
nekem volt még kicsi koromba,pont így fájt,jobb oldalt alul,én is visítoztam meg minden,fél óra múlva már kórházba is voltam,megoperáltak.Úgytom ezzel nem szabad várni mert bele is lehet halni,sztem szólj a szüleidnek =(
2011. júl. 29. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem epe vagy/és bélszindróma vakbélgyulladás nem csökken hanem nő
2011. júl. 29. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne itt kérj megerősítést, hanem a háziorvosodtól.
2011. júl. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!