Hasi fájdalmak, lehet vakbél?
Figyelt kérdés
Már elég régóta vannak fájdalmaim a köldököm környékén, inkább jobb oldalt. Nagyon erős szorító fájdalom, néha nem tudom megállni, hogy ne sikítsak. 5-6 perc múlva enyhül, aztán teljesen elmúlik, de egy pár nap múlva újra előjön. Ez otthon még nem is lenne baj, de nyilvános helyen nagyon kellemetlen tud lenni. Eléggé össze-vissza eszem, lehet attól? Félek, hogy vakbélgyulladás... (És azért itt kérdezem, mert nem szeretnék ráijeszteni a családomra azzal, hogy orvoshoz megyek, amíg nem kapok megerősítést máshonnan is.) 14/L2011. júl. 29. 19:25
1/4 anonim válasza:
Nézd..nekem hasonló tüneteim voltak, mint neked. Bár én vakbélgyanús voltam. Az orvos írt fel antibiotikumot és diétára fogott. Aztán mondta, ha erősödik a fájdalom, akkor irány az ügyelet, mert akkor műteni kell. Szerencsére nem így lett.
Mindenképp menj el, nézesd meg egy orvossal! Jobb biztosra menni! Ha vakbélgyulladásod van, akkor azzal nem szabad játszani!
2/4 anonim válasza:
nekem volt még kicsi koromba,pont így fájt,jobb oldalt alul,én is visítoztam meg minden,fél óra múlva már kórházba is voltam,megoperáltak.Úgytom ezzel nem szabad várni mert bele is lehet halni,sztem szólj a szüleidnek =(
3/4 anonim válasza:
szerintem epe vagy/és bélszindróma vakbélgyulladás nem csökken hanem nő
4/4 anonim válasza:
Ne itt kérj megerősítést, hanem a háziorvosodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!