Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, ha viszket a...

Mi lehet a baj, ha viszket a végbényílásom?

Figyelt kérdés
Úgy szoktam kitörölni a valagam szarás után, hogy beleleköpködök a wc-papirra , hogy a negves papír jobb hatásfokkal "dolgozzon" és tisztább legyen a valagam. Nos, - erre gyanakszom, hogy emiatt viszket. Néha olyan szonten viszket hogy nyílvános helyen belenyulok az alsónagdrágomba és vakargatom. Nagyon szégyenletes dolog de megkönnyebbülök. Most pl. semmi baja, de sokszor előfordúl. Az is lehet hogy kiszáradt, mert elég száraz a bőröm.
2011. dec. 1. 06:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tehát a gyógyszer neve kéne, amit ideadna a gyógyszerész bemondásra!
2011. dec. 1. 12:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Nincs recept nélkül ilyen, de úgy emlékszem Vermox a neve.

Nem kell horgasfejű , meg lapos férgekkel riogatni, mert az már nagyon rég kiment a divatból, és általában állati eredetű táplálékkal kerül be a szervezetbe. És annak egész más tünetei vannak.

Használj addig is nenves törlőt, és a nagydolgod után minden alkalommal mosd le a feneked.

2011. dec. 1. 18:48
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy nagyon
2011. dec. 1. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
:O
2018. ápr. 5. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 én 3 szór is voltam gilisztás 🤪🤪🤪🤪🤪
2023. jún. 15. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!