Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, ha viszket a...

Mi lehet a baj, ha viszket a végbényílásom?

Figyelt kérdés
Úgy szoktam kitörölni a valagam szarás után, hogy beleleköpködök a wc-papirra , hogy a negves papír jobb hatásfokkal "dolgozzon" és tisztább legyen a valagam. Nos, - erre gyanakszom, hogy emiatt viszket. Néha olyan szonten viszket hogy nyílvános helyen belenyulok az alsónagdrágomba és vakargatom. Nagyon szégyenletes dolog de megkönnyebbülök. Most pl. semmi baja, de sokszor előfordúl. Az is lehet hogy kiszáradt, mert elég száraz a bőröm.
2011. dec. 1. 06:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz és ne nyúlkálj a gatyádba, mert nagyon gusztustalan. Javaslom wc után csinálj alsómosást szappannal.
2011. dec. 1. 06:59
 2/15 anonim ***** válasza:
cérnagiliszta.
2011. dec. 1. 07:02
 3/15 A kérdező kommentje:

Tiszta vagyok, minden nap zuhanyozom, pont azért köpködök bele a wc papírba, mert igényem van arra, hogy a a végbélnyílásom ne maradjon szaros, mert a "vizes" papír nyílván jobban tisztít mint a száraz.

Arra gondolok, hogy a nyálam miatt viszkedhet, más a savasság és a baktérium tartalma a nyálamnak és ha odakerül akkor irritálja.

Vagy arra gondolok, hogy nedves törlés miatt sokkal szárazzabb lesz a terület és pont úgy mint a sokszor megmosott kéz esetében kiszárad és ezért viszket.

Nem akarok orvoshoz mennei

2011. dec. 1. 08:34
 4/15 A kérdező kommentje:

07.12

Most kerestem rá, azt hittem szórakozol.

2011. dec. 1. 08:48
 5/15 A kérdező kommentje:
tudnátok mondani valami szert amihez nem kell orvosi recept?
2011. dec. 1. 08:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Annyira nem vagy igényes, ha nyálas wc papírral törlöd ki a segged....Ha meg nem akarsz orvoshoz menni, mit rinyálsz? Nekem is volt cérnagilisztám, nem tom más hogy van vele, de nekem ott voltak a székletben is.
2011. dec. 1. 09:43
 7/15 anonim ***** válasza:
nem is bizti hogy az van, de általában AZ VAN. Receptet kell iratdod. Nem szégyen. Vagy egyél jó sok fokhagymát, azt nem szeretik a cérnagiliszták. Az is lehet hogy aranyeres van. Arra van kenőcs.
2011. dec. 1. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet más giliszta is...gondolok én itt akármilyen lapos féregre,illetve hengeres féregre...azok is járnak ilyen tünetekkel.
2011. dec. 1. 12:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért kéne valami gyógyszer ami nem receptköteles, mert orvoshoz nem mehetek, bitosításom nem rendezett és nem akarok zűrt. Tulképpen azért is írok ide. Én is arra lennék szocializálódva, hogy elmegyek az orvoshoz, de ez van, eddig semmi bajom nem volt belőle, ezért a seggviszketésért nem akarom bolygatni. Szóval a fokhagyma az segít. Kipróbálom. Mennyit kell enni belőle? Egyébként nem láttam semmi férgfélét a székletemben, eddig viszont nem is figyeltem.
2011. dec. 1. 12:16
 10/15 A kérdező kommentje:

09:43

nem a számat törlöm meg a szaros papaírral, hanem a papírra köpök rá és azzal törlöm a seggem. Ill. amikor hazaérek és otthon vagyok, akkor van egy vizpermetező és azzal fujkálom a wv-papírt és úgy törlöm.

2011. dec. 1. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!