Hogyan lehet pár kilót felszedni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15/L vagyok, és szeretnék felszedni pár kilót.A suliban sokan csúfultak,mert vékonyabb vagyok a kelleténél.Eddig nem nagyon tettem semmit ellene, de már kicsit elegem van.Kb annyit eszek mint egy normál ember, és anorexiás sem vagyok!(-.- XD) Nincs valami "praktika" vagy jó tanács? Azoktól,akik hasonló cipőben járnak/jártak.:))2011. nov. 30. 17:59
1/3 anonim válasza:
Egyél meg egy féldisznót naponta!
2/3 A kérdező kommentje:
XD Kösz! Esetleg valami komolyabb válasz? :)
2011. nov. 30. 18:03
3/3 anonim válasza:
Figyelj bizonyított tény, ha valaki sokat eszik, de keveset mozog akkor az súlyfelesleggel jár, de szerintem szrd le a sok hülye ember véleményét, más miatt ne akarj megváltozni.
Most mondanám hogy punnyadj egész nap és edd a csipszet, de az hülyeség, mert magadat is tönkreteszed, ha meg bunkó lennék azt mondanám hogy koxolj. Egyszerűen csak fogadd el magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!