Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » FONTOS! Lagyekserv mutet...

FONTOS! Lagyekserv mutet utan, mitol jott ki egesz testemen kiutes?

Figyelt kérdés
Jobb oldali lagyekservem volt,ket hete mutottek,es nehany napja elkezdtek rajtam viszketo kiutesek kijonni,amire kaptam gyogyszert,de nem hasznalt es mostmar az egesz testemen vannak.Voltam allergologusnal de nem csinalt tesztet,csak azt mondta nem tudja mitol es adott ra gyogyszert,ami csak nem hasznal.Az orvosom sem tudja mitol van es borgyogyasz sem.Arra gondoltam hogy nem e a halotol amit behelyeztek,mert haloval mutottek,nem e azert hogy nem birja a szervezetem.Vagy az nem okoz ilyesmit?Szerintetek?Valaki volt mar igy?Kerlek irjatok!!
2011. nov. 30. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szedsz gyógyszert? Lehet gyógyszerallergia. VAgy valami fertőző, bárányhimlő, stb.
2011. nov. 30. 14:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel az a háló egy idegen anyag a szervezetedben, összefüggésben lehet ezzel is a kiütés, sürgősen menj vissza a sebészhez.
2011. nov. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!