A sok alvásnak milyen hátrányai vannak?
Az alvás ha nem beteg valaki akkor csak jó hatással lehet.
A betegség lehet depresszió,vagy más egyéb.
12:58!
Miről beszélsz? Az egészséges alvásba még nem halt bele senki!Ha unatkozik és alszik ,,na és??
"Miről beszélsz? Az egészséges alvásba még nem halt bele senki!"
Napi 12 óra alvás baromi egészségtelen, nézz utána néhány kutatási eredménynek.
Pontosan. Nem az alvás a baj, hanem hogy MIÉRT alszol 12 órát. Az nem indok, hogy fáradt vagy, kimerültél, mert ezt max. 1 hét alatt ki lehet aludni, bármilyen fáradt vagy.
Ha nem múlik a fáradtság, akkor doki.
Egy kis részlet.
Még csak 20 éves vagyok, elvégeztem az iskolát és nyári szünetbe volt hogy hajnali 6-7ig fent voltam és alidtam délután 2ig, de volt hogy korán lefeküdtem és aludtam 12 órát, olyankor valóban lustának éreztem magam és nyomottnak, volt hogy fájt a fejem tőle stb. Depressziósnak nem tartom magam,idegeskedni sem szoktam és beteg sem voltam. Most dolgozom és ha megyek reggelesbe vagy hogy 5-6 óra alvás elég. De amikor megyek délutánosba és pl lefekszem hajnali 2-3-4 fele és felkelek 12kor akkor egész nap olyan punnyadtnak érzem magam és a szemeim és fáradtak. Rendszeresen sportolok, mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!