Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 évesen bepisil?

20 évesen bepisil?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, de van amikor éjjel bepisil. Ha nálunk van, remegõ gyomorral fekszem le, hogy mi lesz éjjel. A szervi problémát kizárták,azt tanacsoltak neki, h pisiles elõtt meg után arc mosas,mert akkor éjjel is felfog kelni,hogy nem csinálta meg ezt az berogzult mozdulatot. Persze nem tartotta be, orvoshoz nem hajlandó vissza menni, én meg versszatok, mert félek,h bepisil,lefekvés elõtt iszik, hiába veszekszem vele, h jót akarok, az a válasza ,h nálunk még inni sem lehet. Vannak jobb idõszakok amikor kb 1hónapig nincs semmi de van mikor 2 hónapig minden éjjel. Nem tudok türelmes maradni amikor hajnali 2kor teljes agynemu csere, elmenni fürödni, mert a bokamtol a nyakamig olyan vagyok. Egyébként gyerek kora óta ez van neki. Mit tennetek a helyemben?(Ékezetekert bocsi csak telorol vagyok)Kultúrált válaszokat légyszi. ...
2011. nov. 27. 01:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
62%

Éjszakai pelenka viselet oldhatja meg a problémát semmilyen gyógymód nincs rá akkor a legpraktikusabb a pelenka ami nem szégyen felnőtt korban sem.

Ilyen párom lenne vennék méretének megfelelő de legnagyobb nedvszivó képességű Abri Form pelenkát méretek alapján S4, M4, L4, XL4.

Vennék neki biztonságkedvéért textpelenkát, babakifogóval, és gumibugyit is nem telne rá midig az eldobhatós pelenkára. Ilyen párom lenne éjszakára 10 db 80x80 Cm-es textilpelenkát összehajtanék alá a 140x140 Cm babakifogóval rögziteném a normál méretű textilpelenkákat rajta. Arra pattentos gumibugyit adnék rá.

Szép vastag anyagú pamutból készült szép vizszintes fehér-kék csikós kezes lábas pizsamát adnék, rá ami hátulról speciális zipzáral lenne ellátva ő maga nem tudná sehogyan sem levenni. Este 9 órától másnap reggel 7 óráig maradna az éjszakai pelenka és a kezes-lábas pizsamája.

Ágyát gumilepedővel látnám el. Esténként mindig mondanám kedvesen neki attól ugyanolyan férfi marad és ugyanolyan értelmes és okos marad éjszakánként pelenkáznám őt. Puszit adva az arcára biztatnám nyugovóra jót aludjon éjszaka.

2012. jún. 4. 18:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha urológus is látná és pszichológus?
2012. jún. 4. 19:37
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ilyen pizsamára lenne szüksége felnőtt méretben hátul biztonsági cipzárosra éjszakára.

[link] Ilyen éjszakai pelenkára.

2012. jún. 5. 19:53
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén ilyen párom lenne nem csak éjszakára pelenkáznám be vastag éjszakai pelenkában és kezes lábas pizsamába hátul biztonsági cipzáral ellátva. Hanem nappalra is ezt viseltetném vele akkor lázas, fáradékonyabb, pl Influenza szezon idején őszi-téli hónapok alatt.

Olvastam egy cikket egy idős fekvő beteg férfi örült annak pelenka van rajta éjjel-nappal mint hogy az ágyneműje és pizsamája csupa ,,árvizes" legyen, ápolt akart maradni élete utolsó időszakában is.

2012. jún. 6. 19:36
 25/31 anonim ***** válasza:

Jobb ha van pelenka vödör is akkor ha éjszaka alatt netén cserélni kell a textilpelenkát akkor a fedélel elátott vödörbe kerüljön a használt textilpelenka. Amit másnap elég lesz kiöliteni és áztatni fertőtlenitő szerel majd megismételve az alapos öblitést. Természetes napfényben száritani olyan helyen ahol nem koszolodik be és nem látja meg a szomszéd sem.

Télen a radiátor mentén száritani vendégek érkezése esetén ruhaszáritóval érdemes megszáritani és rakni szárazon a ruhás szekrénybe.

2012. jún. 13. 13:14
 26/31 anonim ***** válasza:

Kedvet csinálnék neki viselje az éjszakai pelenkát mosolyt varázsolva az arcára: súlyosan értelmi fogyatékal élőknél meg súlyosan Autizmusal élőknél tökéletesen bevállik.

Napi rendi kártyáikkat vinniük kell és boldogan viszik a pelenkázásukat tartalmazó kártyáikat is, tudják nem bújhatnak ki ez alól addig nem lesz esti mese számukra amig túl nem esnek rajta.

Mig a fiatal srácal úgy lehetne megoldani addig nem vehetne részt a kedvenc időtöltésében napközben hétvégenkén, amig éjszakánként nem viseli a pelenkát ha nehezen tudja fel venni akkor rá kell adni.

2012. jún. 19. 08:46
 27/31 anonim ***** válasza:

Nagyon segitenék rajta az Inkontinens 29 éves srácnak nem dobnám el a betegsége végett kitartanék mellette még idős korában is.

Megértem félénkebbek és érzékenyek és vissza húzódoak a betegségük miatt szégyenlik az állapotukat ennek oka az, hogy nem igazán fogadja el a legtöbb ember Magyarországon belül életkoruk ellenére pelenkát kénytelenek viselni.

Viszont a rajtuk gúnyolodó embereknek is lehet ilyen problémája csak ebben nem gondolnak bele.

Ezért jobb szeretettel kedvesen és mosolygosan rá adni az Inkontinenciával együtt élő férfiakra az éjszakai pelenkát, majd meleg pizsamát oda késziteni fel vegyék főleg őszi-téli hónapok alatt.

Viszont pelenkázásuk alatt jobb kedves dolgokról beszélgetni, majd a pizsi felvétele után puszit adni nekik.

2012. júl. 1. 10:38
 28/31 kováca Lajos válasza:
En 38eves koromig bepisiltem ejszakánkent.Azota egyszer fordult elo.olvastam a kommenteket,ha nincs más a pelenka segitseget nyujt.Az kicsit tulzás hogy biztonsagi cipp-záras pizsamát adni rá.
2015. márc. 5. 19:03
 29/31 anonim válasza:
100%
Szia még együtt vagytok és használ pelenkát
2016. márc. 30. 22:07
 30/31 anonim válasza:
47%
Én 15 éves középiskolás fiú vagyok én a suliba hugyoztam be mindenki szeme láttára a kék susogos orkánnadrágomba!
2017. febr. 27. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!