20 évesen bepisil?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve vagyunk együtt, de van amikor éjjel bepisil. Ha nálunk van, remegõ gyomorral fekszem le, hogy mi lesz éjjel. A szervi problémát kizárták,azt tanacsoltak neki, h pisiles elõtt meg után arc mosas,mert akkor éjjel is felfog kelni,hogy nem csinálta meg ezt az berogzult mozdulatot. Persze nem tartotta be, orvoshoz nem hajlandó vissza menni, én meg versszatok, mert félek,h bepisil,lefekvés elõtt iszik, hiába veszekszem vele, h jót akarok, az a válasza ,h nálunk még inni sem lehet. Vannak jobb idõszakok amikor kb 1hónapig nincs semmi de van mikor 2 hónapig minden éjjel. Nem tudok türelmes maradni amikor hajnali 2kor teljes agynemu csere, elmenni fürödni, mert a bokamtol a nyakamig olyan vagyok. Egyébként gyerek kora óta ez van neki. Mit tennetek a helyemben?(Ékezetekert bocsi csak telorol vagyok)Kultúrált válaszokat légyszi. ...2011. nov. 27. 01:24
12/31 anonim válasza:
Menjetek el minél előbb agyturkászhoz, biztos segíteni fog, de addig is vegyetek a gyógyászati segédeszköz boltban éjszakai felnőtt pelenkát! Egyszerűbb a peluscsere, mint az ágynemű mosása!
13/31 anonim válasza:
Pelenkáslány, fogadjunk, hogy ez a kérdés ihlette a regisztrációs neved.
Mindenképpen ottvan.
14/31 anonim válasza:
Ha valaki 20 évesen bepisil, egy dolog, menjen el orvoshoz, még el is kísérem, vagy vegyen fel pelenkát.
De, hogy belehugyozzon az ágyamba rendszeresen, az már mindennek a teteje! Ha ő nem tesz semmit ez ellen, akkor repülne tőlem.
15/31 inkotinens válasza:
Sziasztok!Én is ilyen cipőben járok!Sajnos az orvosok nemigazán tudnak ebben segiteni!Próbáltam már a gyógyszeres kezelést is de eredménytelen volt!Ajánlanám én is a pelenka használatát én kb 4 éve használom kellemetlen de nem tudok mit tenni!Ha szereted segits neki mert iszonyatosan nehéz dolog ez!Sajnos nincs párom és pontosan emiatt a betegség miatt!Minden tiszteletem ha kitartasz mellette és segitesz neki!
16/31 anonim válasza:
pszichológushoz menj, ne orvoshoz...
17/31 anonim válasza:
Még nem tanácsolta senki az intim tornát a barátodnak? Talán az segítene és persze pszichológus.
18/31 anonim válasza:
Az intim torna nem hülyeség, de erre a problémára konkrétan nem megoldás. Nem arról van szó ugyanis, hogy nem bírja visszatartani.
19/31 anonim válasza:
Az igaz, hogy az intim torna, a záró izmokat erősíti, de az idegrendszeri zavarokat nem oldja meg, de a kettőt összekötve , lehetne alkalmazni. Pszichológus és intim torna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!