Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az létezik, hogy úgy kiszáríto...

Az létezik, hogy úgy kiszárítottam a bőröm hogy soha nem gyógyul már meg?

Figyelt kérdés

Az történt h 2 éve volt gomba a hasamon és csak kb 1 év mulva kezdtem kelelni (mer\' nemtudtam mi az )... és olyan 1,5 évig kenegettem egyfolytában gomba elleni kenőcsökkel amiket a bőrgyógyászok irtak fel, mert nem akart elmúlni ! aztán kiderült hogy már elmult a betegség csak kivan száradva nagyon és arra hittük azt h még mindig a gomba !...Már vagy fél ve kenegetem zsíros krémekkel meg miegyéb és már annyir sikerült elérnem hogy tapintásra olyan mint máshol ...eddig nagyon olyan "recés" volt ... vagy nemistom ..mintha megégettem volna, és ugyis nézett ki ... mostmeg még mingig foltos (és nagyon látszik) és még mindig olyan "ráncos" a felülete, ha így "széthúzom a bőrt"... létezik olyan h annyira kiszáradt h nemis fog elmúlni soha ? :( most jön a strandszezon és ez borzasztó :\'(

Volt hasonló valakinek ? Mit tudtok erről ?? Bőrgyógyásznál csak kapom a kenőcsöket és olyan mintha segítene de el nem múlik teljesen :(

20/L

2009. máj. 12. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem el fog múlni,de lehet,hogy ez már ekcéma. én azt mondom,hogy a jelszó: magánbőrgyógyász!
2009. máj. 12. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ott is voltam .. 10.000 Ft ot hagytam ott 5 percért, és gazdagabb lettem egy újabb szart sem érő kenőccsel :( ... Ekcéma ?:O az kialakulhat ilyentől ? Tudnál írni róla valamit ? vagy vmi oldalnak a címét megtudod adni hogy olvashassal róla ??
2009. máj. 12. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!