Mi lehet ez? Lehet a medrol mellékhatása?
Csak a bal hónaljhajlatom ilyen. / Medrolnak van egy mellékhatása ami ilyen allergiához hasonló bőrbetegséget produkál a hajlatokban eddig könyökömön és a mell alatt olyan /amiből mell alatt is hasonlónak indult// Elképzelhető hogy ez is az?
Köszi a választ.
Az az igazság hogy már máshol is voltak /nyak, mell alatt és karhajlatban/ de azok nem így néztek ki hanem barnák voltak és már elmúltak. Ez meg csak egyre csak nő. Amikor lekentem neogranomonnal, hogy hátha enyhíti akkor csípte.
Igazából arra gondoltam hogy bekenem ilyen gyógyszertári rázókeverékkel. /azt hiszem szulfid keverék/ De az csak a szárazság ellen jó és ez kanyarba nem száraz
Mellesleg az is eszembe jutott hogy áprilisba megyek vissza orvoshoz /ez nem sok? decemberbe voltam/ hogy akkor megmondom neki hogy leállok a gyógyszerrrel mert elegem van már belőle... mert ezzel a foltal már minden bajom van.
Mellesleg 1gr körüli a fehérje a vizeletembe /ezzel kötöttem ki most a medrolnál/ amire más orvosok azt mondták hogy arra még nem szoktak gyógyszert adni csak 3 gr től...
Nem látom pontossan a képet, nehéz beazonosítaní.
A Lényeg: én is szedem a medrolt bár igaz én még vagy 8 fajta gyógyszert. Amikor elhagytuk az infúziós gyógyszereket (amik ugye nagyon tiszták, semmilyen adalék anyagot nem tartalmaznak) és átáltunk a tablettákra napokon bellül az egész testemet ellepték a vörösses lilás foltok és pettyek. Az orvosok rögtön megállapították a gyógyszeralergiát. Elkezdtem szedni suprastint és klaritint és kálciumot. Azóta kb1 hónap telt el és már szépen helyrejött.
Mindenképp keresd fel az orvosodat!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Utolsó az az igazság hogy megfordult már a fejemben, de környéken csak ő van + egy nő a dialízís központban /ugyebár vesebeteg vagyok/ és az kicsit furcsa lenne úgy visszajárni. Főleg hogy mindig összefutnék vele és a nő is utána mit gondolhat majd, hogy gondolok egyet és átmegyek hozzá.
Más ilyen orvos legközelebb 100-120 km-re van és az nem a legkényelmesebb megtenni /alkalmanként vonattal is akár/
Mikor vittem a házi orvoshoz a leleteket akkor ő is csodálkozott rajta mert nyáron kezdtem a gyógyszerezést. Azóta 6-8 max 10 hetente láttot az orvos akihez járok
most 20 hét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!