Hát a sztorit nem írom most le de emo lettem. Szóval hogy kezdjem el vagdosni magam? Mivel? Hogy? ><
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 23:42
11/18 anonim válasza:
neh elkezd. én is az vok, deh ettől nem vagdosom magam. ez tényleg arról szól, h keresd az örömöt, és nem ilyen kicsinyes hülyeségekről. ha azt állítod, h emo v, akk nem tennél fel ilyen kérdést, mert körüljártad volna a témát, és nem lenne szükséged a vagdosásra. am milyen fajta v? mert van 1 irányzat, ami igen, vagdossa magát, de az csak félig emo. remélem, segitettem. jah, és alényeg, h semmi áron ne kezzd el!! :) ^^
12/18 A kérdező kommentje:
Kösssz a bíztató kommenteket :D de már elkezdtem... elősször ollóval , utánna késsel és most gilettel >.<
2011. nov. 26. 02:00
13/18 anonim válasza:
ügyes vagy. mikor jön a láncfűrész?
14/18 A kérdező kommentje:
Nincs láncfűrészem T.T de ha lessz akkor majd öööö írok levelet >.<
2011. nov. 28. 15:31
15/18 anonim válasza:
Nooormális vagy??? Az emo lényege nem az, hogy szanaszét nyesed az ereidet! Az emo szó az emóció-érzelem szóból származik, és ennek a stílusnak a képviselői érzelmes emberek, de az biztos hogy nem vagdossák magukat szét. Annyit mondhatok, hogy gratulálok, hivatalosan is idióta vagy!
16/18 A kérdező kommentje:
Legalább annyit tudnál hogy a hard emok vágják magukat akkor már sejtenéd hogy az vagyok -.-
2011. nov. 30. 13:42
17/18 anonim válasza:
ciwi a hard emo csak feketét vesz fel DE EGY BALF*SZ EMO SEM VAGDOSSA MAGÁT. aki az, az nm mondható emonak. puux
18/18 anonim válasza:
Nem tudom hányadik vagyok, az egyik, de csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nem Vácon laksz, és nem egy Kinga nevu lány vett rá az érvagdosásra??? Képes rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!