Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a koromragas...

Natym kérdése:

Hogyan szokjak le a koromragasrol?

Figyelt kérdés
Regota ragom a kormomrt meg csak11 eves vagyok es nem tudok leszokni a koromragasrol.?
2011. nov. 22. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha sehogy máshogy nem megy,kend be vannnak ilyen átlátszó,keserü ízü körömlakkok...Ha bekened,akkor az majd elveszi a kedved a körömrágástól.
2011. nov. 22. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Kend be valamivel a kezed, amit utálsz, azt tuti nem rágod.

Ui.: Te kis pots!

2011. nov. 22. 17:57
 3/4 A kérdező kommentje:
koszi de a masodik valaszra nem hiszem hogy en vagyok a pts
2011. nov. 22. 18:06
 4/4 anonim válasza:

Szia. Ha csak a körmöd rágod, akkor átlátszó rágás elleni körömlakkot ajánlok, amit pl. A Rossmanba vehetsz meg.

Ha a bőröd is rágod, akkor a gyógyszertárakban kaphatsz látszatlan keserű lakkot.

Nekem az is bevált, hogy megkértem a körülöttemlevőket (inkább a családomat), hogyha látják, hogy rágom a körmöm, szóljanak rám!

De legelőször döntsd el, hogy nem veszed a kezedet a szádba. Ha mégis megkísért a rágás gondolata, ülj rá a kezedre!

Sok sikert!

2015. jan. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!