Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kattog az állkapcsom?

Miért kattog az állkapcsom?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

nekem is kattog!

hallottam már azt hogy rossz a harapásom,lett fogszabim,de ugyanugy kattog.cuccoztam fél évig ,és nekem azota.

2009. máj. 11. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam egy erre nagyon hasonlatos kérdésre és ott leírtam a tennivalót.

A natológiára kell elmenned, ahol a doktor kiméri az állkapcsod eltéréseit és elkészítetteheted azt a sínt, amelyet éjszakára szádba kell helyezni és azzal aludni.

Az állkapocs kattogást az éjszakai fogcsikorgatás okozza a legtöbb embernél. erre kell a sín és a korrekcióra, így megszűnik a kattogás.

A lányomnak 16.000.-ft.ba került a sín, de az előző kérdésnél volt egy válaszadó, aki írt egy helyet , ahol csak 5.000.-ft. Nézd meg a kérdést és a választ is.

Remélem tudtam segíteni!

2009. máj. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!