A Biblia azt írja, hogy a halál az alvás és Jézus Krisztus második visszajövetelekor feltámadunk.
Prédikátor könyve 9. fejezet 7.vers: Mert az élők tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak...
2009. máj. 12. 08:53
12/13 anonim válasza:
Amíg élsz, nem fogod megtudni. halálod után vagy igen, vagy nem .
Amennyiben a lélek tovább él a test halála után, nos akkor vannak lelkek, akik már tudják, hogy meghaltak. csakhogy ők nem ülnek számitógép előtt, így nem fognak neked válaszolni. Ha meg a lélek is meghal a testtel, nos akkor nincs miről beszélni.
2009. máj. 12. 14:08
13/13 anonim válasza:
Hát én úgy gondolom hogy ez a test amibe vagyunk az nem az igazi énünk hanem a lélek vagyunk mi ami irányítja ezt a fizikai testet és mi (a lélekre gondolok) az csak úgy tekint a fizikai testre mint mi a ruháinkra, szerintem a túlvilág is létezik de én olyannak képzelem el hogy az egy nyugis hely (annak az embernek pl egy erdő volt a kedvenc helye ahol megnyugodott akkor odakerűl halála után) én nem hiszek se istenbe se az ördögbe, abba viszont hiszek hogy a lélek és a újjászületés létezik a szellemekben is hiszek, vagyis nekem az a teóriam hogy a lelkünk az egy halhatatlan dolog ami képes megszálni egy fizikai testet ha az előző teste elpusztúlt. Kérdésedre válaszolva, szerintem igen tudjuk hogy meghalunk, max az esetben nem tudhatjuk ha hirtelen ért minket halál úgy hogy nem számítottunk rá és volt is az a "befejezetlen dolog" amit nem csináltunk meg akkor maradunk itt, ha nem volt az a befejezetlen dolog akkor át megyünk a túlvilágra de úgy érzzük csak mintha álmodnánk szószerint, egy végtelen szép álom ami soha nem ér véget, max ha mi (lélek) újra akar születni. De az csak az én teóriám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.