Ha meghaltam, tudok róla, hogy már nem élek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 16:40
1/13 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkodtam.Ha meghalok az vajon olyan lesz e mint amikor elalszom.Mintha egy másik világba kerülnék és onnan szemlélném magam:)
Kíváncsi vagyok mit írnak erre,biztos lesz vita,de majd meglátjuk:D
2/13 anonim válasza:
ezen én is szoktam agyalni,mert tök fura ha belegondolsz most élsz és ébren vagy,gondolj bele hogy meghalsz,nem hallasz semit,és akkor olyan ürességet érzek belül...ti nem???
3/13 anonim válasza:
Szerinted hány halott tud itt neked pontos választ adni?!
4/13 anonim válasza:
Szia, én tavaly haltam meg, és most egy igen kedves médiumhölgy kezét vezetem a klaviatúrán, hogy válaszoljak neked. Nos, a tudatosság foka különböző, van, aki észre sem veszi, hogy meghalt, próbálja ugyanazt az életet folytatni, mint amit megszokott, csak szép lassan tudatosul benne, hogy a többiek nem látják, nem hallják, a keze keresztülmegy a tárgyakon stb. Ha viszont tudatos, éber és hívő életet éltél, nem fog nehézséget okozni annak fölismerése, mi történt veled, hol vagy, és merre kell tovaábblépned. Remélem, segítettem!
5/13 anonim válasza:
Szerintem a halál a tudat elvesztésével jár, tehát nem fogsz tudni róla, hogy már nem élsz.
6/13 anonim válasza:
Na, pont a "tudat" szűnik meg a halállal. Csak az élő tud valamit...
7/13 anonim válasza:
Húúúú de tudjátok! Haltatok meg mostanában?
Csak szólok, ha a 'tudomány' erről bármit mondani tudna, nem volna szükség hitre. De nem hinni is hit, sajnos.
8/13 anonim válasza:
17:10-nek
Mi tudunk valamit:)!
17:11
9/13 anonim válasza:
Én még nem haltam meg, de tudok róla, hogy még soha nem éltem. Kérdés, feltétele-e a meghalásnak az élet.
10/13 anonim válasza:
Szerintem olyan lesz, mint amikor mélyen alszom... nem álmodok meg semmi, nem is tudok magamról...
Persze én szeretném ha más lenne és halálunk után mindent megkaphatnánk amit az életben nem sikerült és tényleg valami jó helyre kerülnénk és az a hely kárpótolna az életbeli rossz dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!