Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Főleg a hasamon de a végtagjaimon is kb fél-1 miliméteres piros pöttyök vannak és nagyon viszketnek. 3 hete nálunk van egy macska és lehet h allergiás lennék rá? Utána néztem neten és lehet hogy rüh? Vagy mi lehet még? És ezek mivel járnak? Azt tudom, hogy el kell mennem az orvoshoz, de kicsit félek... Valahol olvastam még régebben vagy hallottam hogy ha rühös vagyok akkor az osztályt is megvizsgálhatják? Vagy ezek hogy vannak? Segítsetek!!! egy kétségbe esett 11/L
2011. nov. 20. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bizony,az orvost muszály lesz minél elöbb felkeresd. Valszinü tényleg rüh, mert az viszket ennyire. (de allergia sincs kizárva). Ha rüh, akkor fertözö, úgyhogy lehetséges hogy elterjedt az osztályban...nem kívánom neked!, de ne parázz, menj holnap reggel orvoshoz, ad rá egy kenöcsöt, esetleg tusfürdö kencét, és egy pár nap alatt rendbejössz.
2011. nov. 20. 22:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász! Jobb, ha pontosan tudod, h mi a bajod, ráadásul a doki még azt is tudja, h hogyan lehet kezelni a problémát.
2011. nov. 20. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem bolhacsípés, vagy allergia
2011. nov. 20. 23:01
 4/11 A kérdező kommentje:
És ha rüh akkor tényleg az osztályt végigellenőrzik vagy tudni fogják az ismerőseim h rühös vagyok majd később voltam???
2011. nov. 20. 23:05
 5/11 gomzoli ***** válasza:
szerintem NEM rüh. A rüh okozoja egy atka, elösködö, ami a bör also retegeben, az irhaban tartozkodik, es jaratokat rag, fur maganak, föleg a kezfejeken jelentkezne, megismerhetö a szabad szemmel is, de nagyitoval plane jol lathato kis csikokrol, a jaratairol, amik kis lyukacskakban vegzödnek, ezek kinezhetnek piros pöttykent. Ahhoz, hogy a hason, karon, labakon ilyen sok helyen jelen legyen, mar reg el kellett volna kezdödnie a bajnak, mig ennyire elszaporodik. Ugyhogy a magam reszeröl szinte biztosan az allergiara gondolok.
2011. nov. 20. 23:16
 6/11 A kérdező kommentje:
elég sok hülyeség volt abban amit írtál mert nem a bőr alsó rétegében (pláne nem az irhában van mert az alapból a középső réteg )hanem a felső rétegében vannak a hámban és az elhalt hámsejteket eszik és nem a kézfejen hanem az úgymond puhább részeken fúrja a csatornákat pl.: köldök körül, emlő, hónalj, hajlatok és nincs megszabva h hol legyenek
2011. nov. 20. 23:36
 7/11 gomzoli ***** válasza:
es a bunkosag nem viszket?
2011. nov. 21. 01:22
 8/11 gomzoli ***** válasza:
Menj börgyogyaszhoz, de jol figyelj oda, nehogy a doki is hülyeseget mondjon.
2011. nov. 21. 01:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legjobb megoldás a bőrgyógyász.
2011. nov. 21. 13:10
 10/11 A kérdező kommentje:
minek írsz olyan helyre kommentet amiről fogalmad sincs?
2011. nov. 23. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!