Mi az a kati drog? Mik a hatásai? és mit jelent az hogy felkenés?
nem akarok drogozni... csak kiváncsi vagyok.;)
ezzel szerintem még nincs baj.
Már az is gyanús, hogy ilyesmi foglalkoztat más nem érdekel?
Nemártana az IQ-dat se növelni! De ha drogozni fogsz, még ez a kevés is hanyatlásnak indul
A kati más néven mephedron. Egy drog, amit 2011 januárjában tiltottak be. Azt nem tudom, hogy igaz-e, hogy növényvédőszer, azt viszont igen, hogy veszélyes.
Bulikon szokták használni, orron át szívják fel, elmondás szerint csípi is az orrot. Akaratlan rágási kényszer jön rád, így a rágóizmaid rendkívül megterheli. A hatása pár órán át tart, amíg mint minden drog, felpörget, nem vágysz másra, csak társaságra és zenére. Ezután jön némi kellemetlen hőhullám, kínzó fejfájás, és max 3-4 óra alvás, amit alvásnak nem lehet nevezni. Az, hogy felkenés, nem tudom mit jelent.
Az előző válaszadóknak pedig, engem is érdekelnek ezek a témák, de én még 17 éves fiú létemre 1 cigit sem szívtam el. A kérdező kérdezett valamit, és gondolom nem prédikációt, és kioktatást várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!