Mit csináljak a székleti problémáim ellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem tudom megmagyarázni, hogy miért (annyit, és ugyanazt eszem mint eddig), de a székletem nagyon nehezen jön, és nagyon kevés ( van h 2naponta 1X pisilek de általában napi 1X). Kakálni meg 2-3 naponta 1X szoktam, és kb az 1/3dát mint régebben. És nem műanyagon élek, nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget eszek, hétköznaponta menza kaját, sütit kb 1-2 hetente 1X csokit is kb ugyanennyiszer v ritkábban.2011. nov. 19. 15:41
1/3 anonim válasza:
Folyadékról nem írsz,ami nagyon fontos a problémádra.
2/3 anonim válasza:
Az etkezesedrol nem irtal, tehat fontos lenne a leves, a fozelek, es keruld a szilard eteleket, mivel ha szilard etelt fogyasztasz, keves rostot, folyadekot, akkor mar terheled az emesztorendszernek a munkajat, tehat segitened kellene azt.
A gyumolcsok kozott is van, ami pontosan fogja a szekletet, tehat figyelj arra, hogy olyan gyumolcsot, zoldsget egyel, aminek van tisztito hatasa. ananasz, papaya, szolo, narancs, grefuit, s.repa, spenot, zeller, kaposzta stb., tehat ezeknek van tisztito hatasa, s igy ha mar etkezes elott elfogyasztasz egy ilyen frisslet, akkor mar segitetted az emesztest is.
3/3 anonim válasza:
Ha 2 naponta egyszer pisilsz, az sem jó! Igyál sokat. Ha nem javul a helyzet, menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!