Körülbelül mennyi idő kell még a striák úgymond kifehérednek?
U.I.: Mellemen és a combomon van :S
Nagyon zavar,hogy élénk lilák,ez még a maradék önbizalmamat is elvette..Folyamatosan olyan ruhákba járok,hogy még véletlenül se látszanak :S
18/L
Azt kérded mennyi idő kell "még", dehát mihez képest? Mióta várod hogy elmúljanak? Mióta fogyózol, mennyiről és mennyit fogytál? Mennyit sportolsz?
Nekem most 4 hónap mindennapos fizikai munka után kezdenek halványodni. Tehát napi 8 óra mozgás.
Fontos, hogy rengeteget igyál, az kell a bőr regenerációjához. Főleg vizet. Mondjuk napi 2-3-4 litert.
Már féléve megvannak...:S
Fogyózni sose fogyóztam és nem is szándékozom
A sport szinte mindennapos..
Köszönöm a válaszodat :)
Sajnos a kialakult striákat már csak lézeres kezeléssel lehet eltávolítani, házi praktikákkal nem tűnnek el.
Optikailag a barna bőrön kevésbé látszanak, úgyhogy csak az enyhe szoláriumozást tudom javasolni.
Ha már 18 évesen előjöttek nálad, akkor viszont mindenképpen érdemes odafigyelned a jövőben erre, mert ahogy idősödsz, pláne ha teherbe esel, mindig újabbak fognak előjönni (sajnos nekem is ilyen korban kezdődött). Ez elsősorban egyéni adottság, gyengébbek a szöveteink, mint másoknak és már a kisebb súlyváltozásra is előjöhetnek.
Sokat kell inni, vitamindús táplálkozás, olajos magvak fogyasztása és persze krémek használata. Vannak kifejezetten erre a célra szolgáló testápolók, természetesen horrorisztikus áron, de úgy tudom, hogy a vitaminos/hidratáló testápolók ugyanúgy megfelelnek. A hideg-meleg vizes váltózuhany szintén jót tesz és ha heti egy-két alkalommal átmasszírozod az érzékeny területeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!