Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak az arcommal?...

Mit csináljak az arcommal? Ütéstől származó foltot kéne elmulasztani.

Figyelt kérdés
Pénteken sajnos kénytelenek voltak nekem lekerevrni egy gyógypofont (nem pasi) mert hisztériás rohamot kaptam. tegnap este azt vettem észre, hogy nagyon fájdalmas az ütés helye, mára meg enyhén bedagadt, és piros. nagyon ciki, mert holnap emberek közé kell mennem... nem szeretném, ha mindenki azon csámcsogna, mitől olyan az arcom. fel fog ez még jobban dagadni? be is fog lilulni? borogatni majd csak késő este tudom legközelebb.
2009. máj. 10. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg kellemetlen. Szerintem egy kis kamillateás gőzölés jót tenne neki.
2009. máj. 10. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Két tipp: ha netán elszineződött volna, óvatosan kendd le alapozóval, de előtte feltétlen borogasd állott vizes ruhával. Aztán itt a szezonja a napszemüvegnek! Tegyél fel egy hatalmasat és indulj neki az útnak! Ha pedig tapintatlanul valaki rákérdez, hogy mi történt veled, csak annyit válaszolj. "Miért akarod ezt tudni"
2009. máj. 10. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem a szemem körül van a duzzanat, hanem az arcélemnél... azaz afelett.

gőzölni nem merem, mert attól sztem csak még jobban feldagadna..:S azt semmiképpen nem szeretném, hogy rájöjjenek, hogy ütésből származik a dolog. nincs vmi ötletetek, hogy mit kamuzzak, hogy sérültem meg? ami hihető...

2009. máj. 10. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam! Kérdésre kérdéssel válaszolj. Arra a válaszodra, hogy "Miért akarod ezt tudni?" nem tud mit válaszolni. Ilyen egyszerű. Így elkerülhető a magyarázkodás. Próbáld ki!
2009. máj. 10. 16:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Ok köszi, ez tényleg jó, így végülis ő kerül kellemetlen helyzetbe, nem is én..:)

végülis úgy döntöttem, ha meglátszik holnap, akkor a közeli ismerősöknek elmondom az igazat.

2009. máj. 10. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg hogy faj a fogad es az dagadt meg.:P
2009. máj. 10. 18:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Utolsó: jó 5let, de ez nem magyarázta volna a zúzódásnyomot:)

amúgy szerencsére nem dagadt fel jobban és nem is lilult be. köszi a tanácsokat.

2009. máj. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!