Miért kerül a gyógyszertárban a Kalmopyrin 12 db. tabletta 753 forintba? Hány százalék haszonnal árulja a Richter Gedeon Nyrt?
Mennyi lehet az önköltsége ennek a tablettának?
Ez egy ősi és a lehető legolcsóbb termékek közé tartozik, előállítási áron. Miért árulja a gyár arany áron ezt a fillérekbe kerülő terméket?
Esetleg szerintem megérne a kérdés egy parlamenti felvetést is, hogy hova kerül a Richter Gedeon Nyrt. pénze, hány Off Shore céggel áll kapcsolatban.
mert megtehetik. vény nélkül kapható termékek rohadt drágák.
Mi kerül pár tasak neo-citranon 1700 forintba?
Az, hogy ha jobban akarsz lenni, úgyis megveszed, mivel ez azért nem egy megfizethetetlen ár, sok, de még az a kategória, ahol az ember lenyeli a békát.
A vegyi anyagok pedig eléggé aranyárban vannak alapvetően.
Valóban rengeteg dolognál meg lehetne kérdezni, ami a mindennapos létfenntartáshoz szükséges akár, mert egy kenyéren mi kerül annyiba? Belemagyaráznak ilyen adót, olyan adót, mint ahogy ezen is van elég. De nyugodtan interpellálhatod, majd jól kinevetnek, és ha már így eszükbe juttattad, kitalálnak még valami jó adónemet, és 1500 lesz. :S
Gyógyszerek között amúgy meglepően olcsó. Ha sokallod, valóban nem kell megvenni, megkérdezed a patikust, hogy milyen olcsóbb helyettesítő gyógyszert tud adni, és akkor nem támogatod ezt a gyárat.
És örülj, hogy megúszod ezzel, ha beteg vagyok, akkor kénytelen vagyok elmenni az orvoshoz, felíratni algopyrint, megbeszéljük a dokival, hogy az évtized marhasága volt vénykötelessé tenni. Én kiváltom, drágább ugyan, mint a kalmopyrin, de nálam csak az hat. :/
Mivel a kérdező szemmel láthatóan immunis az érvekre, csak a móka kedvéért:
Üdv!
Egyetértek a kérdezővel! Ma rákerestem a neten és a pingvin nevű patikákban 598Ft, de sajnos nincs Budapesten üzletük.:(
Ezek szerint valóban a patikától függ, hogy mennyiért adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!