Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány G nehezedik ránk?

Hány G nehezedik ránk?

Figyelt kérdés

1. Egy hullámvasúton?

2. Egy műrepülőben?

2009. máj. 9. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hulámvasúton attól függ, van a vidémparki fa hullámvasút meg vannak amerikában elég komolyan, de szerintem 2 Gnél több kizárt!

műrepléskor felmehet egészen 4-5-6ig is akár, a red bull air race közvetítéseken látni hogy mennyi g van.

2009. máj. 9. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod
2009. máj. 9. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan-ugyan.

Tripsdrillben voltunk, ott a G'sengte Sau-ban 3g a max, és ahogy elnézem az amerikai hullámvasutakat, ez még elég nyugis volt.

Műrepülésnél pedig kb. 10g a felső határ.

2009. aug. 24. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

spanyolorszagban, port aventuraban ultem egyen, amelyik vizszintesen 1g vel gyorsult elore par masodpercig, de ez is mar vmi iszonyatos erzes volt

a tudom osszenyomodott es nem is tudtam levegot venni

2010. jún. 1. 20:29
 5/5 anonim válasza:
Voltam néhány hete az Europa parkban(RUST,Németország). Ott van Európa legnagyobb és leggyorsabb hullámvasútja(Silver Star) és ott 4G nehezedik ránk( kitették egy táblára , onnan olvastam). Még volt ott több info is: 130 km/h,69% lejtő, 73m , 4g.
2010. júl. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!