Megfázott a fejem, mi a teendő?
Mi az,hogy megfázott a fejed? Ilyen nincs.
Sok mindentől fájhat,frontérzékenység,rossz szem,rossz fog,kevés folyadék. De könnyen lehet,hogy a füled van begyulladva ,és onnan sugárzik a fájdalom.
A hagyományos értelemben vett náthát,megfázást nem a hideg okozza közvetlenül,hanem a hideg miatt legyengült immunrendszeren át bejut az orrfolyást,torokfáját,köhögést stb (náthát) okozó vírus vagy baktérium,és elkezd szaporodni.
Na most,a fejed szerinted hogy fázna már meg? a fejeden és a fejedben egész sok dolog van...ilyen nincs,hogy megfázik a fejed,ilyen hüyleséget ne is irj mert nagyon fájdalmas elolvasni is:D bocs
De van.
Múltkor nekem is megfázott.Én azt szoktam csinálni,hogy pl másnap hajat mosok, és a meleg víz,illetve a hajszárító csodákra képes.Utána nem is érzem. Ha a füled fáj, akkor sót melegíts fel,tedd egy zacskóba,majd 1 konyharuhába,törölközőbe,és tedd a füledre.De nekem a hajszárítás után ez nem is szokott kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!