Nem merek anyának szólni nagyon szégyenlem magam mit tegyek? Könyörgök olvasd el!
ez most lehet, hogy nem nyugtat meg, de én felnőtt vagyok (26 éves), és nekem is van olyan problémám, amivel kismillió helyre elküldtek, megvizsgáltak, de nem találtak semmit. Az orvosom azzal magyarázta a dolgot, hogy ez olyan, mint amikor egy amputált lábú ember érzi, hogy fáj a lába. Ő tényleg érzi. Nekem is tényleg megvan a tünet, mégsem diagnosztizálható... nehéz ügy ez. Nem tudok tanácsot adni, ne haragudj.
26/N
a tüdőd nem fájhat, mert abban nincsenek érzőidegek - ezt az akkori háziorvosunk mondta anyukámnak, amikor kétoldali tüdőgyulladása volt
szerintem más bajod van - de miért kell ehhez anyukád? egyedül elsétálsz, bemész, megvizsgál, a dokinak az a dolga, hogy vizsgáljon. Nem szól érte, hidd el :)
hát akkor valami pedig fáj a tüdőmnél kétoldalt...
De nem érted hogy mi a bajom...mindegy nem írom le mégegyszer
Szia,
orvos vagyok. Nyugalom, egyedül is elmehetsz orvoshoz. Ha megírod hogy hol laksz, talán tudok is diszkrét, rendes kollégát ajánlani neked.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!