Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A párom nagyon sokat pukizik,...

A párom nagyon sokat pukizik, mitől lehet?

Figyelt kérdés

(Nem eszik semmi olyat, ami miatt lehetne)

Kaján kívül mitől lehet még, vagy menjünk orvoshoz?

2009. máj. 8. 07:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyaszt sok tejet, tejterméket? Ha tejcukor-érzékeny ezektől simán lehet.
2009. máj. 8. 08:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy hülyeség,de azt hallottam,hogy aki gyorsan eszik, az sok levegőt nyel, talán ettől.
2009. máj. 8. 08:23
 3/9 A kérdező kommentje:

A soklevegősre én is gondoltam, de azt mondja azért büfög az ember, hogy ott jöjjön ki a kajálásnál lenyelt levegő...:S

Tejterméket szerintem szinte nem is eszik.

Dohányzás?Sör? Attól lehetséges?

2009. máj. 8. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Dohányzás, sör lehet (ha gondolod, fogd erre, hátha sikerül leszoktatni :)), de lehet bélflóra probléma is, akkor probiotikum segíthet legalább csökkenteni a mennyiségét.
2009. máj. 8. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Nem cukorbeteg? A cukorbetegség egyik velejárója ugyanis a túlzott bégáz képződés, orvosi nyelven a flatulencia.
2009. máj. 9. 06:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nezavarjon, ez egy alap férfi dolog, énis állandóan telefingom a környezetem, mongyuk ez a kondi miatt van mer reggeltől estig zabálok :)
2009. máj. 9. 18:58
 7/9 A kérdező kommentje:

26 éves.

Engem nem zavar, én csak jót nevetgélek rajta, de ő mondta, hogy ez már nem normális nála, meg kérdezősködött, hogy mitől lehet. Bár eddig is dohányzott meg sörözött, szóval nem hinném, hogy az. Cukorbetegségnek van még vmi tünete?

2009. máj. 10. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én volt párom is folyton telepukizta a környezetét,de sajnos öt nem zavarta. Engem annál inkább. =) De mi számit soknak? Magán vette észre,mert eddig nem jött ennyi? Szerintem akkor is az étkezéssel lehet összefüggésben.
2009. máj. 11. 16:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, magán vette észre, de azt mondja az étkezésében sem változott semmi.
2009. máj. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!