Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem kaptam levegőt?

Miért nem kaptam levegőt?

Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva.Tegnap este jöttem haza munkából, és nagyon hideg volt és köd.Egyszer csak azt vettem észre hogy nagyon nehezen tudom venni a levegőt.Akkorákat lélegeztem amekkorát bírtam, de így is alig kaptam kis levegőt.Mitől lehet, megfázás miatt vagy valami más?Nagyon megijedtem..ahogy bejöttem a meleg szobába kb 5 perc múlva rendbe jöttem...Mitől volt ez ?még sosem történt ilyen, ha beteg voltam sem..ja és a szívem is fájt levegővételnél.És mit tudnék tenni ha legközelebb ilyen lesz?bár remélem nem kerül rá sor..nyomást éreztem, és azt hogy meg fogok fulladni vagy elájulok.Köszönöm előre is a válaszokat.
2011. nov. 4. 08:22
 1/1 anonim ***** válasza:

10 másodperc levegő nélkül okoz ájulást

1-2 percnél több már agykárosodást is okozhat

nem tudom mi lehetett ez én asztmás vagyok de még velem se fordult elő ilyen, azért menj el egy tüdőgondozóba

2011. nov. 4. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!