Elmondjam neki a huvelygombam?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint feleve szenvedek vele, sikertelenul. Most ismet kiprobalok egy hatekony modszert. Parommal es edesanyjaval lakunk egyutt. Nekem a gomba miatt nem csak a bugyikat de pizsama alsot is kikene mosni rendszereseggel! O mindig kiakad hogy par napja rajtam van tessek meg hordani.. En hordom mert figyel engem es minden ruham (meg ami piszkos budos is) visszaakarja adni h semmi baja... Nem merem elmondani a problemam neki mert multkor mikor tudott rola(4honappal ezelott) zokogott es ketsegbe volt esve hogy kolteni kell most orvosra meg gyogyszerre? Azota titkolom pedig mar a szeretkezes is fajdalmas, sirtam olykor. Most dietazom, grapefruit cseppet iszok es irtom a gombakat. Sajnos nekem sokszor gyogyszerre sincs penzem ezert vagyok meg mindig gombas. O tudna segiteni de mint irtam multkor vegig bogte az estet.. Paromnak sincs penze. Tanulunk, nappalin, suru oraszamban. Mit tegyek? En magam szivesen mosnam a bugyikat de regi oriasi mosogepuk van ami csak 60fokig mos csak.2011. okt. 28. 07:42
1/19 anonim válasza:
Úristen mit kell azon zokogni...ÉS ha fáj a szeretkezés akkor ne csináld!! meg amúgy se, hát a párodra átmehet sőt, át is fog!! ne hülyéskedj már! teljesen elfertőződhet mindened és már fél éve??? Legalább ha nem mész orvoshoz vegyél canesten combit!! de ha már fél éve e van akkor mindenképp orvos kellene, tök hamar megszűnik szakszerű ellátással, ha meg párod anyja bőg hagy bőgjön az ő baja bőgjön is mert az ezelőttit se szüntettétek meg rendesen biztos a hülyeségi miatt, nehogy már a te egészséged kockáztasd más baromságai miatt, legyen már eszed. Meg milyen orvosra kell költeni? Orvosra nem kell ha háziorvoshoz mész, de sztk-ba se kell ha van tb-d. ÉS az egyikhez legalább le kéne menned.
2/19 anonim válasza:
pedig jó lenne ha elmondanád és vére egyszer jól kikezelnének belőle és a szex sem lesz fájdalmas.
3/19 A kérdező kommentje:
4 nogyogyasz, sok kup. Nekem most ez a hatekony(es ezt egy orvos se mondta) kura segitene. Rengeteg no szenved gombaval es nem feleve hanem 6-11 eve. Nekem orvos a hasznalhatatlan kupokon kivul semmit se adott es mondott ugy gondoltam jobb ha rendesen utana nezek. Hogy mondjam el neki hogy komolyan vegye es megertse a problemam?
2011. okt. 28. 07:56
4/19 anonim válasza:
Az első lépés,hogy jó ideig önmegtartóztatjátok magatokat,és mindkettőtöket kezelik.Ugyanis szerintem azért nem múlik el a gombád,mert a pároddal oda vissza fertőzitek egymást.Ez alap,hogy ilyenkor nincs sex!
5/19 A kérdező kommentje:
Ovszerrel vedekeztunk es heti 1x volt szex illetve o mar kapott kenocsot ami hasznalt neki.
2011. okt. 28. 08:04
6/19 anonim válasza:
Első vagyok szerintem is fertőzik egymást, a pasikon rengetegszer nincs is tünete a gombának, mikor nekem volt a páromat is kenegettem, 1 hét volt az egész mizéria azóta se jött vissza.
7/19 anonim válasza:
ezüst kolloid pár óra elteltével végez a gombákkal a szervezetben. csak ajánlani tudom. egyszer megveszel egy üveggel (2500) és jól tárolva eláll egy jóideig. ha baj van, napi egy kanál, és ennyi. nem minősül gyógyszernek, de sokkal hatékonyabb..
8/19 A kérdező kommentje:
Elmondjam neki? Es megis hogy?
2011. okt. 28. 08:05
9/19 anonim válasza:
ha gombád van, akkor ne dugjatok a pároddal!
így csak állandóan visszafertőzitek egymást.
menjetek el MINDKETTEN orvoshoz! kaptok gyógyszert és néhány héten belül kutya bajotok sem lesz.
A bugyimosás meg nem segít, így nem ez a probléma megoldása....
10/19 anonim válasza:
Úgy hogy figyeljen anyuka, nem kezeltük ki rendesen ezt a hüvelygomba fertőzést, vagy kikezeltetem most és soha többé nem jön vissza vagy szenvedünk tovább( főleg te) és soha nem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!