Oralis szextol lehet huvelygombam?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 18:15
1/8 anonim válasza:
Ha a szádba veszed, hogy jön ide a hüvelyed?
Vagy ezt a humor kategóriába szántad? :D
2/8 anonim válasza:
Mi köze egymáshoz a szádnak és a hüvelyednek?! Azon kívül, hogy közöttük ott van a tested! :D Szerintem a hüvelygombát máshol/máshogy szedted össze.
3/8 anonim válasza:
Ha a barátod szája nem fertőzött, nem valószínű. (előttem hozzászólók: az orális szex-el férfit és nőt is lehet kényeztetni)
4/8 anonim válasza:
Minek szólnak hozzá balfékek akik csak a pasik kielégitésére tudnak koncentrálni ha orális szexröl van szó? Ne a monitort bámulja az ilyen, hanem az ültével szembe meredö dákót (ha más egyébhez nincs tehetsége) !!!!
Hát hogy milyen gombát azt nem tudom (szájpenész?- ami mondjuk elég ritka), de lehetséges valami baktériumos fertözést elkapni, amennyiben gyenge a hüvelyflóra.
Az orvos kb. 1 perc alatt meg tudja mondani, hogy van- e valami bajod, menj el dokihoz mindenképp, a probléma bármilyen kicsinek is tünik!Szóval futás a rendelöbe!
5/8 anonim válasza:
Ha nagyon elhanyagolt a szájhigiénéje a barátodnak,akkor elképzelhető..
6/8 anonim válasza:
Én a második balfék válaszoló vagyok. :D Bocs, hogy reálisan gondolkoztam, de ki a f.ne hagyná magát egy olyan fiúval orálisan kielégíttetni, akinek már a szájától is gombás fertőzést lehet kapni?! :D :D Bár, ahogy elnézem mostanában a dolgokat, manapság már semmi sem biztos... :D
7/8 anonim válasza:
Na akkor elárulok nektek valamit! A szájban van a legtöbb baktérium, ha hiszitek ha nem. Gomba az emberi szervezetben normálisan is előfordul!!!! Ha az immunrendszered legyengül akkor elszaporodnak.Akár a szádban is:)
8/8 anonim válasza:
egyetértek az elöttem szólóval . ja, és Kedves második balfék :-) a kérdésem ki a fene elégitene ki szájjal egy olyan fiút, akinek már a szájától is fertőzést kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!