Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan nyomozhatom ki, hogy...

Hogyan nyomozhatom ki, hogy hibáztak-e a kórházban az orvosok?

Figyelt kérdés
Tagadja a korház!a szalmonellafertözés helyett a másik korház azonnal a mütöbe tolta a kisfiamat.ez nem hiba?
2011. okt. 27. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Feljelentést kell tenni. Ha ez nem történik meg akkor nem fognak vizsgálatot indítani.

Egyébként ez így elég kevés amit leírtál.

2011. okt. 27. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:
A másfél éves kisfiamnak erös hasi görcsei voltak vasárnap este,késöbb elkezdett hányni.ügyeletet hivtam,ellátták,kaptunk beutalot ha ujra görcsölne.átvészeltük az éjszakát.reggel gyerekorvost hivtam,délre kaptunk idöpontot.megvizsgálta,haspuffadást is észlelt.a torkára homeopátiás bogyot irt fel.estig birtuk,lázzal,folyamatos hányással bevittem hétfön este 7kor a kistarcsai kh-ba.bekötöttek neki egy infuziót és kedd délig ránk se nyitottak.a gyerek folyamatosan hányt,lázas volt(lázgörcse volt 1 évesen),hiába kértem hogy csináljanak vmit,mondták a gyerek ne igyon.délben vizitkor meglátta a doki a biliben a vért,ekkor mentöt hivtak(12.30).a gyermeket rohammentö vitte a lászló kh-ba,ahol a doki ránézett és tölem azt kérdezte ultrahang volt-e,mert a gyereknek komoly baja van,azonnal műteni kell.csak ránézett!végül a gyermekklinikán mütötték,20centit kivettek a vékonybeléböl és a vakbelét.a doki kijövet a mütöböl azt mondta,épp idöben érkeztünk,mert a gyermek meghalhatott volna és nem érti,hogy miért nem elöbb került oda,talán meg se kellett volna müteni.ezekután szerintetek nem hibázot a kistarcsai kh?szerintük nem
2011. okt. 28. 08:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Kérdöre vontam a kh-at,felháborodva közölték ök nem hibáztak és különben is azért nem küldték a kisfiút ultrahangra,mert egy korábbi hasonlo esetnél a gyerekért jött a mentö,miközben ultrahangon volt és a mentös orditozott,h nem tud várni és ott hagyta a gyereket.nálunk ezért nem csináltak ulprahangot?!valamint azt állitják,túl késön jött a mentö,nem tudták hivni,mert foglalt volt a mentöszolgálat.ilyen van?!
2011. okt. 28. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!