Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel lehet a visszeret...

Mivel lehet a visszeret véglegesen eltüntetni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 14 éves vagyok és a térd hajlatom és a lábfejem tiszta visszeres ezt nagyon cikinek tartom föleg hogy már a rövidgatyás szezon van. Lécí segítsetek!!!!
2009. máj. 4. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
legjobb tudmosáom szerint, sajnos csak műtéttel tüntethetők el->kivágják a kitágult eret
2009. máj. 4. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Véglegesen csak műtéttel
2009. máj. 4. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Véglegesen csak műtéttel, de kenőcsökkel javíthatsz rajta. Ha lány vagy, és akarsz gyereket egyszer majd egy szép napon, akkor előtte rendbe kell hozatnod, mert a terhesség alatt még rosszabb lesz, esetleg nagyobb a trombózis veszélye.
2009. máj. 4. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább az újabb visszerek kialakulása ellen tegyél meg mindent szerintem. Napi szinten sportolj, és kerüld a huzamosabb ideig való ülést, áldogálást. Tudom miről beszélek, sajnos saját tapasztalat.
2009. máj. 4. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!