Ki szokott belepisilni a füdőkádba fürdéskor?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 20:13
21/54 anonim válasza:
Én is :)
ha hiszitek ha nem egészséges !!!:)
22/54 A kérdező kommentje:
Állitolag nem lesz lábgombája annak akinek érintkezik a vizelettel a lába :-) vicces :-) de tényleg :-)
2009. máj. 4. 23:27
23/54 anonim válasza:
Én is..de azt hittem egyedül vagyok ezzel a dologgal:-DDDD
25/54 anonim válasza:
A pisi elkeveredik a vízzel és még szagod se lesz akkor meg mien betegséget kaphatnál? Pisimérgezést? xD
26/54 anonim válasza:
A pisi amúgy is belőled jön ki...
27/54 anonim válasza:
Én bizony szoktam! Ha Medveczky Iluska tömény pisiben áztatja a szép bőr reményében a kezét, talán az én bőrömnek sem árt az a finom, egészséges, gyógyszermentes kis vizelet!
28/54 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Természetesen zuhanyzásra gondoltam :-)
Azt hittem csak biztos én vagyok ilyen de én is bele szoktam zuhi elött, a kérdést meg csak azért irtam ide mert ezeket a témákat nézik a legtöbben :-)
22L
ez volt a kérdés :)
Ki szokott belepisilni a füdőkádba fürdéskor?
VAGY NEM ?
LEGKÖZELEBB NAGYOBB HÜLYESÉGET NE MONDJÁL
MERT LEHET NEM FOGNAK KOMOLYAN VENNI
:)
29/54 A kérdező kommentje:
nem értem a "hülyeség" szot, hiszen semmi hülyeséget nem irtam, én nagyon ritkán szoktam fürdeni kádban, csak zuhanyozni, de mivel utána irtam is kommentben h zuhanyzásrol van szo és ha elolvastad volna akkor tudnád h zuhiról volt szo, de mások felfogták ugyh nem hiszem h hülyének kéne nézni és hogy hülyeséget irtam. Amugy meg a normálisabb válaszolok rákérdeztek egyyszerüen, hogy zuhanyzás akkor vagy fürdés...és meg is volt a válasz... :D
2009. máj. 6. 11:46
30/54 A kérdező kommentje:
Egyszoval le lett tisztázva, hogy zuhany. De ha én vagyok a 20. válaszolo mondjuk akkor én elötte végig olvasom az addigi kommenteket és válaszokat és máris ugy irok választ.
2009. máj. 6. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!