Ki szokott belepisilni a füdőkádba fürdéskor?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 20:13
11/54 anonim válasza:
Szinte mindenki, csak nem vallja be! Na ná, majd csuromvizesen ráülök a WC-re... Mi több! A férfiak egy része még a mosdóba is belepisil sutyiban!
12/54 anonim válasza:
en kicsi koromban nagyon elveztem a kadba pisilni mikor mar engedtem le a vizet. mindig ramjott, a wcig kitocsogni meg osszevizezni az uloket nem volt kedvem. de azota probalok leszokni rola. esetleg nagyon ritkan tusolas kozben. :p
14/54 anonim válasza:
én elötte elmegyek wc-zni, ilyen egyszerű.
16/54 anonim válasza:
A meleg víz hatására beindul a húgyhólyag tehát ez természetes dolog ezért én is bele pislantok!!!!
17/54 anonim válasza:
Mindenki kipróbálta már az tuti én se vagyok különb!
A lányom 4 éves,gyakran együtt fürdünk.Föláll,benéz a lába közé,engedi,nézi ahogy csurog és mint aki jól végezte dolgát visszaül játszani.
Szóval én már leszoktam róla,de elég sokszor fürdök csuris vízben!
19/54 anonim válasza:
Én nem! Előtte elmegyek WC-re.. Felnőttként elég igénytelen dolog, ha valaki belepisil sztem.
20/54 A kérdező kommentje:
Természetesen zuhanyzásra gondoltam :-)
Azt hittem csak biztos én vagyok ilyen de én is bele szoktam zuhi elött, a kérdést meg csak azért irtam ide mert ezeket a témákat nézik a legtöbben :-)
22L
2009. máj. 4. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!