Létezik még egy ilyen kétlábon járó nyomorék, mint én?
Szia kedves kérdező! Látom régi a kérdés de véletlenül feldobta nekem pedig a vérnyomás témakörben kerestem. HMM.. Na mindegy, csak megnyugtatásképpen írok magamról. 37 éves nő vagyok 166 cm 78 kg, hormonzavaros, premenopauzás, alig van saját fogam, ami van az is tömött genetikailag kalcium hiányosak a fogaim ezért romlanak. A szemem gyerekkori könnycsatorna elzáródás következtében rossz, 3.5 és 4.75 dioptria és folyamatosan romlik. Ferde a gerincem annyira hogy öt perc állás után leszakad a derekam, a szemem karikás, ráncos, xanthelasmám van (zsírcsomók a szem alatt), narancsbőrös vagyok. Emellett szorongásos betegségem van (örökletes idegrendszeri gyengeség) ami állandó szédüléssel jár, fülzúgással, izzadással, rossz közérzettel, migrénem van, magas vérnyomásom, allergiám szinte mindenre egész évben ( pollenek, állatszőr), és IBS-em van (irritábilis bél szindróma) ami állandó hasmenéssel jár, emellett nincs munkám évek óta egyedül vagyok itthon, gyerekem sincs mert a családomban gyakori a meddőség, ráadásul öröklött hajlam van a szív-érrendszeri, rákos és diabéteszes betegségekre. A gyerekem már túl lenne terhelve nem mertem bevállalni.Van egy férjem aki szeret de fogalmam sincs miért.
Amúgy egy normális, kedves, humoros ember vagyok, társaságkedvelő,de a sok egészségügyi baj miatt kerülök mindenkit. Az életem élhetetlen soha nincs egy napom mikor jól érezném magam a bőrömben vagy ne kínozna testi kín. Csak azért írtam le hogy érezd nem vagy egyedül és hogy ne higgyék azt mások hogy kamu amit írtál, bizony léteznek szerencsétlen csillagzat alatt született emberek. Nem vagyok kamu, létezem. Sajnos.
Szia kérdező, lehet tudni, mi van veled azóta?
Igen, olvastam, hogy hormonproblémáid vannak, és így nehezebb a fogyás nyilván, de nem lehetetlen! :) Nekem van hormonproblémás ismerősöm, akinek teljes étrend-és életmódváltással sikerült lefogynia. Hidd el, nagyon sok bajod megszűnne a felsoroltak közül, ha nekiállnál másképp enni és sportolni. Ha pedig a szőrtelenítő kezelés nem használ, csak simán borotváld/epiláld magad a problémás testrészeken, és kész.
Férjed mégiscsak van, aki lesi minden parancsodat, és gyereked is lett...
Úgyhogy a BÜDÖS POFÁDAT BEFOGOD!!! Önajnározó "kétlábon járó" barom.
Ja, meg még hozzá ügyintéző állást is kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!