Létezik még egy ilyen kétlábon járó nyomorék, mint én?
Sajnos ilyen van, én vagyok az..
Nem eszem sokat, de mint mondtam hormonbajos vagyok, és leadok 1 kilót, feljön 2, rettenetesen nehéz ez az egész..
Szia!
Hogy vagy? Eltelt egy pár év.. Sikerült megtalálnod az élet szebbik oldalát és változtatni illetve elfogadnod magadat?
Milyen gyógyszereket szedsz, és hogyan táplálkozol? Adok pár jó tanácsot: ha sütsz valamit, ne használj olajat, csak zsírt. A kacsazsír még jobb, mint a sertés.
Bioboltban vegyél fogkrémet, és figyelj oda, hogy fluorid mentes legyen.
Használj rózsaszín kősót a bolti helyett, reggel éhgyomorra igyál kovaföldes teát, persze csak ha anyagilag megengedheted magadnak.
Kerüld a sok cukorfogyasztást, főleg este. A glükóz-fruktóz szirup is cukor. Használj inkább nádcukrot, ha teheted.
Kerüld a módosított keményítőt tartalmazó élelmiszereket ha lehetséges, és minél kevesebb mesterséges adalékanyagot tartalmazó ételt egyél.
Ne igyál kólát, igyál helyette teát, kávét ha szereted.
Nagyjából ezekre próbálj odafigyelni, ha azonnal nem is, de hosszútávon megtapasztalod a pozitív hatást.
És próbálj minél többet mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!