Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik még egy ilyen kétlábon...

Létezik még egy ilyen kétlábon járó nyomorék, mint én?

Figyelt kérdés
Tisztára nevetséges, de közben rém elkeserítő is, hogy annyi gond van a testemmel.. 26éves nő vagyok, 160cm, 127kg. A hajam rettenetesen korpás, hiába használok csodaszereket rá, nem múlik, plakkos, könnyen zsírosodik. Magas a tesztoszteron szinten, nagyon szőrösödnék mindenhol, ha nem kezelném(nyakon is). Szemüveget hordok, de a jobb szemem a rosszabb, sokkal kisebb is a balnál. Jobb fülemre nem hallok rendesen, de hatalmasak a fülcimpáim. Az orrom nagy, hosszú, hatalmas az orrlyukam. Felső ajkam alig van. Nagyon romlékonyak a fogaim. Nagyon széles, férfias a vállam. Kicsi a kezem, kisujjaim nagyon kicsik. Egyik mellem kisebb, de abból szoptatni sem tudtam(van egy lányom), mert a bimbó torz. Alapból van egy szívritmus zavarom, mire gyógyszert szedek. A jobb oldalam erősebb, csípőm ott nagyobb, jobb lábam fél centivel nagyobb. Tele van viszérrel a lábam.. Folyt. Komment.
2011. okt. 24. 23:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ízléstelen, gúnyos kommentekből nem kérek, köszönöm! Na igen, legalább az intelligenciámmal nincs gond..
2011. okt. 25. 00:00
 12/24 anonim válasza:
26%
Ez tuti fake... Ilyen nincs!! Ha meg megis, akkor nagyon sajnallak:/
2011. okt. 25. 05:38
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a legtöbb problémád oka a kövérség.Ezt pedig rettentő egyszerűen és ingyen lehet kezelni.Egyél kevesebbet.
2011. okt. 25. 06:48
 14/24 A kérdező kommentje:

Sajnos ilyen van, én vagyok az..

Nem eszem sokat, de mint mondtam hormonbajos vagyok, és leadok 1 kilót, feljön 2, rettenetesen nehéz ez az egész..

2011. okt. 25. 08:26
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
ha lefogynal nagyon sok dolog javulna. eletmodvaltas kelk!! sok viz es sport. aki le akar fogyni az le is tud. segits magadon.....
2011. okt. 25. 10:58
 16/24 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem eszel sokat nem jön fel plusz súly.Ez csak az akaratgyengék kamuja.A semmitől nem hízol, lehetsz akármilyen hormonbajos.
2011. okt. 25. 11:16
 17/24 anonim válasza:
Fogyni nem úgy kell, hogy nem eszel mondjuk 1-2 napig, mert miután eszel akkor a szervezeted azt mondja hogy "jajj végre kaja" és zsír lesz belőle ezért edzél, ha fogyni akarsz mondjuk vegyél futópadot, ha nem szeretnél utcán futkosni.
2012. márc. 11. 14:08
 18/24 anonim válasza:

Szia!

Hogy vagy? Eltelt egy pár év.. Sikerült megtalálnod az élet szebbik oldalát és változtatni illetve elfogadnod magadat?

2014. aug. 22. 08:22
 19/24 anonim válasza:
Nem értitek, hogy nem jó a hormonháztartása? Úgy igen nehéz lefogyni, bármennyire is szeretne, és nem azért hízott meg mert olyan sokat enne. Én 17 éves vagyok, és nekem is van egy hasonló problémám, ugyan én nem híztam el ennyire, de attól függetlenül nem éreztem jól magam a bőrömbe. Évekig próbálkoztam mindennel, hogy lefogyjak, megjegyzem élsportoló vagyok, de még így sem sikerült. Idén kezdtem el drasztikusabb módszereket alkalmazni, többször voltam miatta kórházba is, és így, hogy nagyon sokat mozgok, szinte alig eszek tartom 169cm-esen az 50-53 kg-ot,de ha már eszek egy kicsit mindjárt hízok. Szóval azért valljuk be, hogy ez igen nagy szenvedés és ezért nem kéne bántani az embereket.
2015. dec. 10. 21:41
 20/24 David82 ***** válasza:

Milyen gyógyszereket szedsz, és hogyan táplálkozol? Adok pár jó tanácsot: ha sütsz valamit, ne használj olajat, csak zsírt. A kacsazsír még jobb, mint a sertés.

Bioboltban vegyél fogkrémet, és figyelj oda, hogy fluorid mentes legyen.

Használj rózsaszín kősót a bolti helyett, reggel éhgyomorra igyál kovaföldes teát, persze csak ha anyagilag megengedheted magadnak.

Kerüld a sok cukorfogyasztást, főleg este. A glükóz-fruktóz szirup is cukor. Használj inkább nádcukrot, ha teheted.

Kerüld a módosított keményítőt tartalmazó élelmiszereket ha lehetséges, és minél kevesebb mesterséges adalékanyagot tartalmazó ételt egyél.

Ne igyál kólát, igyál helyette teát, kávét ha szereted.

Nagyjából ezekre próbálj odafigyelni, ha azonnal nem is, de hosszútávon megtapasztalod a pozitív hatást.

És próbálj minél többet mozogni.

2015. dec. 22. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!