Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meghalhat? (Kérdésed túl...

Meghalhat? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

apám rákos.

az a helyezet hogy év elején kiderült hogy rákos.eléggé kétségbe voltunk esve,,de túltettük magunkat raja,mondván hogy más is gyógyult már meg ebből.aztán kiderült még több helyre terjedt át,és csak rosszabb.most ott tartunk hogy 5 szervén van rajta,és nem tudunk mit csinálni már.diétás kaják,vitaminok,sok gyümölcs,és vitamin bogyók is.és semmi.4-5 féle gyógyszer,+a vitaminok.mindig az volt,hogy javul,s hidegzuhanyként megkaptuk,hugy igen ahova kezelést kapott ott javult,csak éppen máshová is terjedt át.és most meg a legutóbbi vizsgálat szerint még azok is visszaerősödtek ahova kezelést kapta,és ami eddig javult.segítsetek légyszives,nme szeretném hogy meghaljon.még csak gyerek vagyok,nem szeretném ilyen korán elveszíteni.kérlek segítsetek ha tudtok valami hasznosat,valami jó gyógyszer,eseteleg aki már kigyógyult az leírhatná a saját tapasztalatát.vagy valami jó orvos.nagyon sokat segítenétek.és köszönöm ha végigolvastad.

2011. okt. 24. 18:39
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szia!

nekem a mamámnál most derült ki hogy tüdőrákja van karácsony előtt pár nappal. Mi rögtön nekikezdtünk az alternatív gyógymódoknak. Mondjuk nem mindegy hogy ki milyen vércsoportú.. Ő 0-ás vércsoportú. Iszik deutérium mentes vizet, diétázik, és reggel éhgyomorra ASEA vizet iszik de csak szivoszállall azt nem tudom pontosan mennyit, meg azthiszem este, Kaposvááron lakunk itt van egy nagyon aranyos néni aki magát ki gyógyitota a rákból, meg még sok mást is a lényeg hogy mindig az legyen magában hogy meggyogyul az akarat az fontos!!! Volt egy nő aki nem ment dokihoz soha és rákos volt, tetőtől talpig áttétes volt nem diétázott nem kemozott meg semmit nem csinált és nagyon durva rákja volt az orvosok aztmondták neki (valaki végül elcipeltette orvoshoz) hogy 1-2 órája van hátra, és végülis utána meg 5 hetet élt úgy hogy semmi diéta se kemoterápia se deutáérium mentes viz semmi gypgszer semmi. Ezzel azt akartam mondani hogy ha van akarata akkor az már jó! Van esély a gyógyulásra !! Próbáljatok szerezni olyan vizet amit leirtam meg asea vizet is! Olvassatok utána!

Kivanom hogy meggyógyuljon!

2012. dec. 27. 14:43
 22/23 anonim válasza:
Szia! Meggyógyult apukád azóta? vagy??:((
2013. szept. 30. 17:07
 23/23 anonim válasza:
Én is hallottam, hogy már jobbak a gyógyszerek... minden esetre minden (dehülyén hangzik) jót kívánok! :) Tudom, hülyeségnek hangzik, de este gondoljatok majd rá! c: Nekem így múlt el az asztmám.
2015. aug. 10. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!