Meghalhat? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
apám rákos.
az a helyezet hogy év elején kiderült hogy rákos.eléggé kétségbe voltunk esve,,de túltettük magunkat raja,mondván hogy más is gyógyult már meg ebből.aztán kiderült még több helyre terjedt át,és csak rosszabb.most ott tartunk hogy 5 szervén van rajta,és nem tudunk mit csinálni már.diétás kaják,vitaminok,sok gyümölcs,és vitamin bogyók is.és semmi.4-5 féle gyógyszer,+a vitaminok.mindig az volt,hogy javul,s hidegzuhanyként megkaptuk,hugy igen ahova kezelést kapott ott javult,csak éppen máshová is terjedt át.és most meg a legutóbbi vizsgálat szerint még azok is visszaerősödtek ahova kezelést kapta,és ami eddig javult.segítsetek légyszives,nme szeretném hogy meghaljon.még csak gyerek vagyok,nem szeretném ilyen korán elveszíteni.kérlek segítsetek ha tudtok valami hasznosat,valami jó gyógyszer,eseteleg aki már kigyógyult az leírhatná a saját tapasztalatát.vagy valami jó orvos.nagyon sokat segítenétek.és köszönöm ha végigolvastad.
Mindenképpen legyél vele amennyit csak tudsz,érezze hogy mellette vagytok és hogy szeretitek...az is nagyon fontos!
A gomba én is úgy hallottam,hogy jó...de hát minden ember szervezete más...
Az én nagybátyám 3hete halt meg..ő is áttétes volt...:'(
Kitartás és bízz abban hogy mégis csoda történik!!
Hát, hogy mi lesz, azt nem tudom, a leírtak alapján eléggé rossz a helyzet, de láttunk már csodákat. Én 23 voltam, mikor az anyukám meghalt egy nagyon áttétes mellrákban(vese, máj, gerinc, agy....stb)Ő is kapott kemót, mindenféle csodaszert, gránátalma levet, gyógylekvárt. Sajnos nem segített...Viszont egy ismerősöm rengeteg C vitamint evett, napi több ezer mg-ot, és meggyóhgyult. Másiknak a felesége napi 10 kg répát reszelt le, minden áldott nap, és a levét itta. Ő is meggyógyult...
Szóval eléggé komplikált, de hátha segít valamelyik. Minden jót nektek
26/L
A Cvitaminos dologrol en is hallottam. Az orvos venasan adta be a betegeknek gramm-szamra naponta a Cvitamint. Keress utana ennek.
Latom a leirasodbol, hogy mindent megtesztek, hogy a test meggyogyuljon, de az apukad (es te, vagy en) nemcsak test vagyunk. Persze, fontos a dieta, az egeszseges kaja, vitamin, gyogyszer stb, de necsak a testet gyogyitsuk. A leleknek/szellemnek is gyogyulnia kell.
Kepzeld azt, amikor van egy autod es naponta lemosod, bekened polirpasztaval, meg festek apoloval, tisztitod az uvegeket, a gumikat lekened stb, de a motorhazteto ala sosem nezel... erted?
Vannak konyvek, amik ilyesmikkel foglalkoznak; pl A lelek tukre a betegseg ami most hirtelen eszembe jutott.
A tortenetek, amiket en olvastam/hallottam rakbol gyogyult betegekrol, mindig egy regi (neha gyerekkori) trauma felszabaditasa utan ertek el hihhetetlen javulast. Egy nonek akkora tumor nott a hasaban, hogy azt hitte terhes. Hosszu terapia utan kiderult, hogy gyerekkoraban, amikor a novere fiatalon meghalt, akkor kapott a lelke/teste valami traumat (valamiert onmagat hibaztatta a halal miatt), amit hordozott magaval es az felnott korra tumort "novesztett" neki. Mikor sikerult feloldania ezt a blokkot, mikor elfogadta, hogy nem o tehet a halalarol, szinte hetek alatt eltunt a tumora.
Gyogyulast Apukadnak!!!
34/N
Eszembe jutott, Brendon Bays a no neve, aki a tumorjaval kuzdott:
Sajnos nehéz dolog ez, ahogy tanácsolni is nehéz bármit is. A gyógygombáról is sok jót hallottam, homeopátiás készítményekről is és a c vitamin kúráról is. Csupán egyetlen baj van minddel. Az idő... Lehet hogy valaki kipróbálja a c vitamin kúrát, de neki pont egy másik jött volna be, azonban már nincs ideje kipróbálni mást. Sajnos a rák egy undorítóan alattomos betegség, a családban többen is küzdöttek vele, illetve egy barátnőm is. Iszonyatos érzés az a kínos tehetetlenség, a kétségbeesett próbálkozások és a reményvesztett zokogások esténként valami csodáért könyörögve.
Valakinél összejön a csoda és letudja győzni ezt a kórt, valakinél sajnos nem. Egy nagyon fontos dolog van amit tehetsz az, hogy tartod apukádban a lelket és nem hagyod hogy elhagyja magát! Legyen hite a gyógyulásban!!! Ez a legeslegfontosabb, hiszen csak is akkor lehet esélye, ha ő maga is hisz abban, hogy ezt túlélheti. Neked pedig nagyon erősnek és bátornak kell most lenned, akkor is bátorítani, amikor már nagyon rosszul van, még ha nehezen is megy. Tudom min mész át sajnos, ezt a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám, nem hogy egy gyereknek. :( Próbálj felkészülni minden eshetőségre, bár erre nem igazán lehet és légy apukád mellett nagyon sokat, bátorítsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!