Utálom magam. Hogy barátkozhatnék meg magammal?
Figyelt kérdés
Utálom magam,de meg szeretnék változni. Szeretném végre megkedvelni a tkür9ből rám visszanéző sz*rházit (bocs a kifejezésért.)2011. okt. 19. 16:05
11/18 A kérdező kommentje:
Felsőfkókú rendszergazda. Itt nem tudok ismerkedni.:S Kedzemeényezés nem megy. Emiatt rühellem magam elsősorban.
2011. okt. 19. 16:37
12/18 Orsi26Varga válasza:
Valhogy próbáld meg elfogadni,hogy ilyen vagy.Csak te nem szereted magad,vagy van akik nem birják a külsőd,vagy hogy?Mert mindenkiben vam vmi szerethető,jó tulajdonság,hidd el!Benned is.Csak találd meg.Most a külsőddel van vmi bajod?Mert ha igen,azon csak úgy tudsz változtatni,ha elfogadod,hogy milyen vagy. :)
-"Ha mások szeretnek,akkor te is szeresd önmagad"-Albert E.
13/18 A kérdező kommentje:
Biztosan van bennem szeretni való. Abból indulok ki,hogy "Jézus szeret Téged".
2011. okt. 24. 15:06
14/18 Orsi26Varga válasza:
Hát,de szerintem el kéne valahová menned bulizni,és akkor megváltozna a kedved,meg a baráti társaságod is :)
15/18 A kérdező kommentje:
de hova? Am nem járok diszkóba. Túl zajos
2011. okt. 28. 14:41
16/18 anonim válasza:
Meg kell próbálni!!! Ez csak kifogás! 1X-2x menj el próbáld meg és ha még midngi nem tetszik stb. ne menj többet vagy ha el is mész nem érzed jól magad egy idő után gyere el.Ennyi és nem kerül semmibe sem. Próbálkozni,KÜZDENI KELL!!!!!!
17/18 A kérdező kommentje:
Már próbáltam korábban. Mindig feszélyezve érzem magam.
2011. nov. 15. 11:43
18/18 anonim válasza:
1 okos emberrel beszélgettem 1x és én is ezt mondtam hogy de sosem ugy alakul ahogy én akarom stb. 100adszorra sem sikerül, ő erre ennyit mondott: akkor 101x-re fog vagy 102x-re,de fog,ha nem adod fel és csinálod csinálod csinálod.Más kiút nincs! Utolsó voltam*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!