Most mit csináljak magammal? :- (
Tavaly nyár elején fájt a torkom és észrevettem, hogy egy jó babnyi nyirokcsomó (ami akkor fájt) megjelent a nyakamon (az állkapocscsont alatt). Azonnal futottam a háziorvoshoz. Voltam vérvételen, nyaki UH-n, fül-orr-gégésznél és haematológián is. Vérvétel tökéletes, nyaki UH szintén nem látott kórosat, fül-orr-gégész is azt mondta, hogy nincs semmi bajom és a hematológián pedig ismételten azt mondták, hogy nincsen semmi baj. A hematológus doktor nő átnézte a papírjaimat, történt fizikális vizsgálat, valamint a vírusszerológia szerint a nyirokcsomó felfedezésekor volt ehy frissen lezajlott EBV fertőzésem (megemelkedett limfocita szám és a fehér vérsejtek eloszlása is ezt igazolta, bár én tünetmentesnek éreztem magam). Hematológián kihangsúlyozták, hogy nincs nyirokcsomó daganatom, és eszembe se jusson szétszurkáltatni a nyakam biopszia miatt. A bajom az, hogy még mindig parázok jobbra-balra, csak nem tudom miért. Én vagyok ennyire hipochonder vadállat vagy mi van? Már nem bírom idegekkel ezt.
Köszönöm a válaszokat!
Ha több orvos is egyöntetűen azt mondta, hogy nincs semmi bajod, akkor mégis milyen megerősítésre vársz még?
De ha ettől boldogabb leszel, akkor én is megerősítem:
NINCS SEMMI BAJA A SZERVEZETEDNEK!!!!!!! Egészséges vagy!
Nem fogsz meghalni belátható időn belűl!!!!! Örülj neki, hogy minden leleted negatív lett, mert ez annak a jele, hogy minden rendben van veled!
Nem, nem vagy beteg! (esetleg lelkileg)
Ne pánikolj, ha az ultrahang és a vérvétel sem mutaott ki nagyobb bajt, akkor nincs is.
Nekem nemrég volt EBV-m, nekem nem babnyi, hanem diónyi nyirokcsomóim voltak, azt hittem megfulladok, a májam is akkora volt mint egy idült alkoholistának. Én is temettem magam, hogy minimum leukémiám vagy AIDS-em van, de mikor kiderült, hogy "csak" EBV, teljesen megnyugodtam.
Én is ilyen hipochonder vagyok. Egyél sok vitamint, élj egészségesen, és parázz kevesebbet!
Nekem serdülő korom óta van az állkapcsom alatt, jobb oldalon egy jókora babnyi nyirokcsomó, ami ha beteg vagyok akkora tud enni mint egy pin-pong labda.
Ha meggyógyulok összébb megy de akkor is sokkal nagyobb mint a többi.
Nekem azt mondták hogy a normál méretű nyirokcsomók között van egy anatómiailag nagyobb,és kész, de ettől ugyanúgy működik mint a többi.
Szépen kivizsgáltak, megnyugodhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!