Kinek volt már ilyen és hogy oldotta meg?
Figyelt kérdés
A bal hüvelyk lábujjamon a körmöm mellett balra ki van sebesedve a bőröm. Elég nagy seb és már 3x jön elő, mindig kisebesedik egy darabig baszogat aztán a seb leesik és minden jó, de ez már a 3. alkalom. Arra gyanakodtam, hogy a körmöm vágja ki a bőrömet, de nehezen hiszem, mert már reszelem is , hogy ne legyen éles. Már rálépni is alig tudtam ma, és igazából nem tudom mitől van....Nővérem is mondta hogy neki is volt de elmúlt. Valaki nem tudja, hogy mi lehet? orvoshoz azért nem mentem el, mert nem gyanakszom "betegségre".2011. okt. 18. 19:09
1/2 anonim válasza:
Ez egyszerű körömbenövés. Menj pedikűröshöz, és nem lesz ilyen problémád.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben kösz, csak nem akarom, h ráhányjon a lábamra xD
2011. okt. 18. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!