Hogyan szoktassam ra a paromat a rendszeres tisztalkodasra?
Ez kb. olyan, mintha mindig éppen odacsinálna, ahol éppen rájön a wc-zhetnék, hiszen kinek van ideje kimenni a wc-re? Az a baj, hogy egy ilyen hozzáállást az életben nem fogsz tudni megváltoztatni, hiszen ő szentül hiszi, hogy a tisztálkodás egy szükségtelen rossz, amire csak annak van ideje, aki dúskál a szabadidőben.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudsz így vele intimebb helyzetbe kerülni? Itt gondolok akárcsak már a csókolózásra is, hiszen kinek van kedve egy büdi szájat csókolgatni. Hogy a többiről ne is beszéljünk, ami nemhogy undorító, de eléggé fertőzésveszélyes is, ha a férfi nem tisztítja meg bizonyos testrészeit. (én szedtem már össze férfitól egy kedves fertőzést; mint utólag kiderült, ő is csak akkor fürdött, ha együtt aludtunk)
Szóval ha mással nem, ezzel talán tudsz rá hatni, hogy egyrészt megmondod neki, hogy így nem érsz hozzá, és ő se hozzád, mert nem túl higiénikus.
Amúgy nekem ez olyan fura, mert ha szeretek valakit, akkor tetszeni is szeretnék neki, tehát ha hozzámér finom legyen az illatom, ha megpuszil, ne a paprikás krumplit érezze, ha pedig összebújunk, akkor ne az egyheti mosdatlanságomat illatolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!