Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Szorongás vagy...

Mitől van ez? Szorongás vagy AIDS-es vagyok?

Figyelt kérdés

(nem kezdem el magyarázni mitől lennék AIDs-es stb stb nem lényeg)

Szorongásom van, így nagyon félek a betegségektől.

Olvastam hogy AIDS-nél a májnál fájhat néha (kezdeti tünet...). De olvastam hogy a máj tulajdonképpen nem tud fájni mert nagyon kevés benne az ideg így a körülötte lévő szervek(lép, epe stb) fájnak helyette.....

És azóta a beleimnél és oldalt felvillanó bár tompa fájdalmak vannak, ha megnyomom a köldökömnél (azaz benyomom) akkor néha fáj néha nem....úgy értem mintha görcsölnének a beleim, persze éles fájdalom ami ezzel jár nincs csak olyan ROSSZ érzés van ott bent :/

Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket, nagyon félek...

vagyis a főbb kérdés az hogy :

1. képes ilyen tüneteket produkálni a szorongás?

2. képes arra a szorongás (viszonylag erős mértékű van) hogy elhitesse velem hogy egy betegségben szenvedek?

képes ilyen tüneteket produkálni a szorongás?:S

Aids vagy szorongás?:S

(u.i: láttam hasonló kérdést, de azt NEM ÉN tettem fel...de abba nincs ilyen dolog amit én most leírtam:S)

2011. okt. 13. 18:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
igen ebben igazad van de őszintén minek olyan dolgon idegesíteni magadat aminek kicsi az esélye tehát nem vagy benne biztos h az vagy de azért stenkeled megad
2011. okt. 15. 19:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezt a szorongás kelti bennem? Hogy mindíg félek?
2011. okt. 15. 21:42
 13/13 anonim válasza:
igen minden bizonnyal és ez csak akkor fog megszűnni ha elmész tesztre
2011. okt. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!