Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vetkőzés alvás közben. Előford...

Vetkőzés alvás közben. Előfordult már valakivel?

Figyelt kérdés
Kicsit lehet viccesen hangzik, de eléggé meg vagyok ijedve. Este lefürödtem, pizsibe öltöztem, lefeküdtem aludni reggelre viszont nem volt rajtam a bugyi. Éjszaka lekerült valahogyan rólam, de semmire nem emlékszek. Normális ez szerintetek?:(
2011. okt. 13. 08:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
rendik vagytok, így már kezdek kicsit megnyugodni:)
2011. okt. 13. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt egyszer, mikor még a földön aludtam egy kis matracon, hogy este lefeküdtem aludni (a matrac távol volt az ajtótól, a sarokban) és reggel az ajtóban ébredtem fel a parkettán, tök nyakatekert pózban. :-)

De olyan is volt, hogy a szekrényemre azt hittem, hogy egy szörny (félálomban) és kipattantam az ágyból ordibálva. :D

Egyszer pedig arra ébredtem fel, hogy nagyon fáj a szemem és nyitva van, kiderült, hogy nyitott szemmel aludtam és úgy kiszáradt, hogy ahogy álmomban mozgattam a szemem, nagyon fájt. :D

De ezek mind egyszeri alkalmak, az év összes többi napján mindíg nomrálisan alszom. Ilyenek csak úgy vannak.

Ha rosszat álmodsz, ilyen lázálom szerűt, akkor tudsz furcsa dolgokat csinálni alvás közben, szerintem ez normális.

2011. okt. 13. 09:39
 13/17 A kérdező kommentje:
az durva nyitott szemmel aludni:) frászt is kapnék, ha ilyenek történnének, nekem még ez is sok(k) volt:)
2011. okt. 13. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Még amikor gatyoban és poloban aludtam( vagyis feküdtem le ) sokszor volt olyan, hogy meztelenül ébredtem.
2011. okt. 26. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem is van olyan, főleg nyáron, hogy felveszem a pizsamapólóm és reggelre már nincs rajtam xd de amúgy az is ilyesmi, hogy néha úgy kinyomom az ébresztőt, hogy nem is emlékszek, hogy kinyomtam :/ párszor már késtem is el emiatt..

16/L

2014. jún. 11. 17:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet kicsit furán handzik de nyáron történt hogy bugyi-atléta párosításba lefeküdtem, és reggelre teljes aznapi szettben ébrettem. Nem emlékeztem hogyfel vettem. Csak úgy ébredtem. De sajna ez csak egyszer volt pedig sokszor jól jönne. Főleg ha késésben vagyok.

Egyébkét teljesen normális. Az ember álmodik olyat amire nem emlékszik de megteszi miközbe álmodja.

Fura egy agyunk van nemigaz?! :)

2015. ápr. 7. 21:56
 17/17 anonim válasza:
Hát ide tévedtem én is közétek. Velem tegnap éjjel történt meg hogy álmomban le vettem a piszama felsőmet majd arra ébredtem hogy fázik a cicim🙈🤣
máj. 23. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!