Hogy kezeltétek a folytonosan benőtt körmötöket?
Figyelt kérdés
Kicsit kezd már elegem lenni, mivel itt ülök fájó lábujjakkal, egyedül a pedikűrös barátnőm volt képes segíteni az amúgy már gennyesedő ujjamon. Kivágta a benőtt részt. Úgy döntöttem rakatok fel spange-t, de egyik közeli pedikűrös sem csinálja, aki meg úgy hirdeti magát, hogy rak fel ilyeneket, azt mondta, hogy ő 1 emberért nem ruház be erre és szerinte különben is hülyeség (igen, ilyen bunkón...). Műttetni nem akarom, még lézeressel sem. Mit tehetnék, mit lehet ezzel így kezdeni? Az összes pedikűrös szerencsétlen, csak annyit tudnak megcsinálni, hogy kivágják... amit bárki megtud csinálni. :( Tippek, tapasztalatok?2011. okt. 10. 13:53
11/12 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a problémám mindkét nagylábujjammal, mindkettőt 2-szer műtötték. Először csak a körmöt vágta ki, de aztán újra benőtt, akkor a köröm teljes oldalhosszát levágta oldalt (tehát a körömágyat is vágta) Azóta semmi problémám vele, igaz mindkét lábujjamon ott vannak a varratok nyomai :/
12/12 anonim válasza:
Sopron, Győr... mindent megnéztél?
Neten olvasd el az itteni helyi Szuperinfót és Hírsztárt és egyszerűen hívd fel a hirdetésekből a kozmetikákat hátha dolgoznak valahol ezzel az eljárással.
De ha ekkora a baj, én még Pestig is elmennék, ha ott tudnak rá megoldást. :)
De nem tudom elképzelni hogy itt ne lenne valahol a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!