Folytonosan kiszárad a bőr az arcom egy kis részén, mitől lehet?
Szerintem a hidegtől.
Képzeld nekem odáig fajult, hogy szinte az egész arcom ilyen vörös lett, és nem segített rajta semmilyen krém.
Menj el bőrgyógyászhoz, kapni fogsz egy tökjó krémet, bekened vele 1x, és rendbe is jön ;)
Sokkal jobb mint a hiperszuper drága krémek.
500 ft-ba kerül és elég (nekem, mert ugye nő vagyok... :D) 3-4 hónapra..
15/L
Hasonló gondokkal küzdök én is. Nekem mindkét orrom mellett ilyen a bőr, néha a szemöldökömbe is van ilyen... Néha jobb, néha rosszabb, mint pl most is.
Én is kenegetem, de nem sok sikerrel... Valaki elmondhatná mi ez, és hogy milyen krémet kell rá használni.
Sziasztok!! Nekem ezen a problémán sokat segített a shea vaj. Nézzetek utána a neten. Én bioboltban vettem, és sokáig elég, 1500ft. 1 próbát nektek is megér! Jobbulást!
26/l
Ne is mondjátok, pont ugyan ez a bajom. Egyszer csak kicsit elkezd égni, bepirosodik és utána hámlik is. Nekem mindkét oldalon a az orrom mellett/szemem alatt és néha a szemöldököm is. Fél éve vagyok így. Én voltam vele bőrgyógyásznál, azt mondta, hogy ez szeparáló/szeparációs bőrgyulladás, különösebb oka nincs az előjövésének, vannak emberek, akik hajlamosak rá. Adott rá krémet, ami el is mulasztja, de utána megint előjön, elmulasztani úgy, hogy soha többé ne jöjjön elő, nem lehet, a krém csak tüneti kezelés. Viszont azt mondta, hogy gyógyszerekkel, krémekkel örökké tényleg nem lehet elmulasztani, de egyszer csak elmúlhat magától. Fura...
Azt mondta még, hogy a stressz lehet egy olyan tényező, ami miatt többször előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!