Mi tudok tenni? Már egész kisgyerekkorom korom óta nagyon korpás a hajam. Ezen sajnos nem változtat, ha másik sampont használok. Próbáltam bio samponokat is, de semmi változás.
Figyelt kérdés
Bőrgyógyász azt mondta, semmi gond nincs, ilyen és kész, mossam többet. Ha már mondjuk heti 3-nál nagyon durván előjön. Ha nem samponozom, hanem csak vízzel átmosom, sajnos akkor is korpásodik. Ha nem mosom, akkor is. Van megoldás, vagy ilyen és kész?2011. okt. 8. 12:14
11/13 anonim válasza:
Utolsó: az ecet NEM roncsolja a haj szerkezetét, hanem éppen hogy kisimitja a felsznét, és sokkal könnyebben fésülhetö.
12/13 anonim válasza:
Neked nem bőrgyógyászt kell keresned, hanem egy belgyógyászt, aki rendbehozza az emésztő szervezeted.
13/13 zoocox válasza:
Már írtam több helyre is. Én is kipróbáltam mindenféle drága csodaszert a patikáig bezárólag (kénes, teafa, stb),de mindig visszatért. Teljesen el voltam keseredve. Hullott a korpa, és hetente kétszer-háromszor kellett hajat mosnom.
De megtaláltam a megoldást a neten. Tök egyszerű. Nem korpás, nem tért vissza már több mint fél éve. Másfél hetente mosok hajat. Vettünk a DM-ben olcsó (700 ft / 3 db) természetes anyagokból álló szappant, és ezzel mosom a hajam. Vizes öblítés után pedig (1 dl 10%-os sima ecet + 4 dl víz)ecetes vízzel öblítek, majd törölköző. Szemedbe ne menjen azért. Pár alkalom után már szépen javulnia kell. Érdemes megpróbálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!