Benőtt körmömet próbáltam kiszedni, de mára nagyon begyulladt az a terület. Mivel kezelhetném?
Figyelt kérdés
Kicsit benőtt a körmöm, nem volt semmi durva, csak picit fájt nyomásra. Gondoltam, a végét valahogy kiszedem, le nem vághatom, hisz csak újra és újra be fog nőni. Alányúltam és kiválytam a bőrtől a végét (1-2mm-t), nem vérzett, csak fájt. Utána nem volt semmi gondom, be is kentem körömvirág krémmel, hogy nyugtassa a bőrt, azonban pár óra múlva úgy begyulladt az egész terület, hogy sem aludni nem tudtam, sem járni nem tudok, annyira fáj, az egész lábujjamra kiterjed a fájdalom, cipőt sem tudok húzni. Mit tehetnék a gyulladással, hogy enyhítsem?2011. okt. 6. 12:37
11/13 anonim válasza:
nekem igy gyulladt be a nyáron pedikür után. Nekem adtak rá antibiotikumot és kellett előbb oxigénes vizzel kitisztitani, sőt meg is nyitották a gyulladást, hogy ürüljön a genny, majd betadinnal kellett kezeljem .ha nincs változás irány a doki.gyogyulást!
12/13 anonim válasza:
utolsó vagyok... a legjobb neki ha fel is póckolod.
13/13 anonim válasza:
Talán vágd le rendszeresen és ne hagyd hogy benőjön nekem is olyan fajta hogy benő ezért már nem hagyom nőni hanem gyakrabban vágom ennyi a megoldás ne legyél már igénytelen, ha meg már benő lehetne annyi eszed hogy nem piszkálod véresre mer aztán meg csak látod, hogy rosszab lesz gondolkodj mielőtt cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!