Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benőtt körmömet próbáltam...

Benőtt körmömet próbáltam kiszedni, de mára nagyon begyulladt az a terület. Mivel kezelhetném?

Figyelt kérdés
Kicsit benőtt a körmöm, nem volt semmi durva, csak picit fájt nyomásra. Gondoltam, a végét valahogy kiszedem, le nem vághatom, hisz csak újra és újra be fog nőni. Alányúltam és kiválytam a bőrtől a végét (1-2mm-t), nem vérzett, csak fájt. Utána nem volt semmi gondom, be is kentem körömvirág krémmel, hogy nyugtassa a bőrt, azonban pár óra múlva úgy begyulladt az egész terület, hogy sem aludni nem tudtam, sem járni nem tudok, annyira fáj, az egész lábujjamra kiterjed a fájdalom, cipőt sem tudok húzni. Mit tehetnék a gyulladással, hogy enyhítsem?
2011. okt. 6. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem igy gyulladt be a nyáron pedikür után. Nekem adtak rá antibiotikumot és kellett előbb oxigénes vizzel kitisztitani, sőt meg is nyitották a gyulladást, hogy ürüljön a genny, majd betadinnal kellett kezeljem .ha nincs változás irány a doki.gyogyulást!
2011. okt. 8. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok... a legjobb neki ha fel is póckolod.
2011. okt. 8. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán vágd le rendszeresen és ne hagyd hogy benőjön nekem is olyan fajta hogy benő ezért már nem hagyom nőni hanem gyakrabban vágom ennyi a megoldás ne legyél már igénytelen, ha meg már benő lehetne annyi eszed hogy nem piszkálod véresre mer aztán meg csak látod, hogy rosszab lesz gondolkodj mielőtt cselekszel.
2013. aug. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!